16344  19. 8. 2010 20:13:23

Svědící zarudlá (lesklá) kůže na varlatech

Dobrý večer. Prosím o radu mám takový problém udělala se mi výrážka na varlatech je to vrásčitá zarudlá svědící kůže, která připomíná vyschlou kůži. Už s tím bojuji přibližně rok ale marně. Navštívil jsem kožního lékaře protože se mi začali dělat i pupínky kolem pohlaví, které když se oholím tak zmizí, ale potom se zase objeví a trochu svědí někdy mám pocit jako že cítím nějaký pohyb kolem pohlaví. Zkoušel jsem různé Difusily. Přesvědčil jsem kožního lékaře aby mi předepsal Infektoskrab myslel jsem že to je svrab, ale není, munky to taka asi nejsou poradí mi někdo koho mám navštívit aby můj problém vyřešij jsem z Brna děkuji Tomáš 31 let.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Svědící zarudlá (lesklá) kůže na varlatech

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Takže v prvom rade zmeňte prací prášok, môže to byť kľudne aj alergická reakcia na prací prášok. Spodnú bielizeň noste voľnú, aby pokožka pod ňou mohla dýchať a mal prístup vzduchu. Doma vždy choďte na "ostro", aby varlata neboli v teplom a vlhkom prostredí, čo ešte viac zvýrazňuje podráždenie. Prestaňte sa holiť. Vždy na večer si varlata ponorte do odvaru z repíka. Pokaiľ nič toto nepomôže a problém bude pokračovať aj ďalej, skúste urológa a imunológa.

Komentáře uživatelů ...

20. 8. 2010 6:46:15
Váš problém môže byť z oholenia. Máte asi zvlášť citlivú pokožku Ak neuvažujte s holením prestať používajte len kvalitné prípravky na holenie s upokojujúcim účinkom a ostré žiletky. S britom po koži prejdite len raz max. 2x. Okrem krému po holení použite i upokojujúci krém. I v priebehu dňa. Druhý deň po holení si vyholené miesto pretrite depilačným gélom. Zabráni opätovnému zarastaniu chĺpkov a nebudete mať z nich "pupinky. Pohyb okolo pohlavia je pocit vyvolaný pohybom semenníkov v miešku (je to normálne) a keďže ten máte oholený ( alebo s krátkymi chľpkami) sa mierne zachytáva o spodné prádlo - drhne a vy ten pohyb viac registrujute.
29. 11. 2010 17:55:31
omyl nie depilačným ale pilinovým krémom
9. 3. 2011 11:28:36
Ahoj Tomáši, mám naprosto stejný problém (zarudlý, lesklý a svědí). Jestli se můžu zeptat, jak jsi to nakonec vyřešil? Já jsem to zkoušel nechat znovu zarůst, možná jsem nevydržel dostatečně dlouho dobu, ale to mi přišlo spíše mnohem horší než lepší. Pokud najdeš ještě cestu na tyto stránky, tak díky za odpověď. Michal, Brno, 30 let.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot