16868  31. 8. 2010 11:33:36

Neustálý pocit nutnosti močení

Dobrý den, je mi 20 let a mám velmi nepříjemný problém, který spočívá v tom, že mám neustálý pocit nutnosti močení. Není to ovšem problém močového měchýře, ten cítím, že je úplně prázdný, netlačí mě, nebolí, nic. Ale tam dole mám prostě pořád pocit, že každou chvíli budu močit, nicméně když jdu na záchod, tak nic, ani kapička. Do toho ale chodím močit i normálně, když potřebuji, s tím problém nemám, nevíte čím by to mohlo být, a jak se toho dá zbavit? Je to hrozně nepříjemné, už se mi to stalo asi dvakrát a samo to po pár dnech ustoupilo, ale chtěla bych se toho zbavit co nejdřív, protože je to je příšerné. Díky.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Bude vhodné zajít na urologii nebo gynekologii a nechat vyšetřit moč, zda se nejedná o nějakou infekci. Dbejte na teplé oblečení, abyste neprochladla, pijte hodně tekutin, v lékárně si kupte urologický čaj a např. kanadské brusinky nebo nějaké doplňky stravy na tyto obtíže. K lékaři ale raději běžte, ať se Váš stav ještě nezhorší.

Komentáře uživatelů ...

31. 8. 2010 12:09:03
skus navstivit urologa...
10. 2. 2011 16:10:22
Mám ten samý problém a ještě těsně po vymočení cítím, jak se mi močová trubice stahuje, jako kdyby ze mě chtěla ještě něco vyždímat. Je to velmi nepříjemný pocit. Může to nějak souviset s tím, že jsem měla kvasinkovou infekci? Tyto problémy mi začaly v době léčení této infekce...
19. 4. 2011 20:22:55
cituji:Mám ten samý problém a ještě těsně po vymočení cítím, jak se mi močová trubice stahuje Já mám uplně to samé a trvá mi to zhruba dva měsíce v kuse a také jsem se léčila s mikózou!! Tak nevím poradí tu někdo???

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot