16875  31. 8. 2010 13:50:39

Zápal nadsemenníka

Dobry den, mam zapaleny pravy nadsemennik, bol som u urologa a predpisal mi liek Cithin 500. Uzivam ho uz 10 dni. Bolest nadsemennika uz prestala. Ale stále ho mám napuchnutý. Doktor mi na opuchy odporučil octanovy obklad, lenze je to strašne neprakticke a tak si na to davam octanovy krem (je to vraj to iste). Moja otazka znie, som uz vylieceny alebo nie? Preco mi to stále puchne? Octanovy krem mam na nadsemenniku skoro cely den. Davam si este aj čaje ktore napomahaju k spravnej funkcii pohlavneho ustrojenstva muzov. Proste robim vsetko mozne, len nech sa uz vyliecim (dost mi to uz lezie na nervy). Poradte co s tym opuchom? Je to normlane? Idem asi za 3-4 dni ku urologovi na kontrolu a tak chcem byt uplne FIT. Diky moc za radu.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
To, zda je zánět již přeléčen musí posoudit lékař při kontrole po léčbě. Víc pro to asi udělat nemůžete, než co Vám doporučil urolog. Buďte ještě trpělivý a vyčkejte do kontroly.

Komentáře uživatelů ...

4. 9. 2010 11:50:16
Dakujem
17. 9. 2010 17:38:30
treba prehodnotit svoje prostredie v ktorom sa pohybujete a pracujete či tam nepretahuje- aj ked ste vo vnutri v teple. doporučujem termoprádlo- termotrenky- na bicikel, do zimy skrátka obliect do nečasu aby ste to znova nechytil. vidíte ako tažko sa to hojí, a lubi to recidivovat prave sychravím jesenným počasím, takže ako prevenciu doporučujem z vlastnej skusenosti to termoprádlo.u mna bola recidíva 3 x po sebe.jak som začal nosit termo odvtedy mám pokoj. a ešte volačo na tieto stavy je dobrý vitamín C. zmierni a pomože rychlejšie vyliečit váš terajší zapal

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot