16999  2. 9. 2010 19:11:47

Bolesť v podbrušku po pohlavnom styku

Dobrý deň. Včera večer som mala pohlavný styk a celú noc a celý nasledujúci deň som mala bolesti v podbrušku. Použili sme kondóm a ja som mala 1 deň od skončenia menštruácie. Je možné aby som bola tehotná? Za odpoveď vopred ďakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Těhotenství se obávat nemusíte. Bolesti mohly být způsobeny ještě probíhající menstruací. Pokud by se bolesti po styku opakovaly, pak raději navštivte lékaře, aby Vás vyšetřil a odhalil ev. možnou příčinu bolestí.

Komentáře uživatelů ...

4. 9. 2010 19:13:59
Už je to tretí deň odvtedy, ja mám stále bolesti, ale oni začnú a pokračujú len vtedy ked na to mysím. Je možné že som si to len vsugerovala, ale aj tak mám stále obavy. Od ktorého dňa si môžem urobiť test? A kondóm sa nám trochu posunul do hora a je možné že som bola ja pod ním ae pri vyvrcholení sa už nič nedialo, len ho potom vytiahol. Môžu byť tie bolesti príznakom tehostenstva?
Běla [Porodní asistentka]
5. 9. 2010 10:09:58
Těhotenstvím to nejspíš nebude, v době styku byla mizivá pravděpodobnost, že byste otěhotněla. Po neděli navštivte gynekologa, aby Vás vyšetřil a určil příčinu bolestí.
3. 10. 2011 21:42:50
Dobrý deň...pred 3 dňami som mala pohlavný styk s priateľom, mali sme kondóm ale bol to môj druhý pohlavný styk a počas neho som slabo krvacala. Po ňom som do včera mala slabý hnedý výtok a dnes mi mierne napuchol ľavý vaječník. a presne ako píše aj slečna hore, len keď na ne pomyslím pokračujú. Myslíte si že by to mohol byť príznak tehotenstva??? ďakujem za odpoveď.
Kacenka [Porodní asistentka]
4. 10. 2011 17:38:46
Ak ste mala styk s kondómom, tak na 97% by ste tehotná byť nemala.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky