17006  2. 9. 2010 20:29:38

Znova vyrážka na penise

Prepačte že otravujem 3x krát, ale už naozaj si neviem ako dalej. Pokračujem v dotazoch 15684 a 15905. Naozaj dovolenka pomohla a najma morská voda za tých osem dni skoro tá vyrážka zmizla. Už som doma z dovolenky a asi po dvoch týždnoch sa to znova vrátilo a to presne na tom istom mieste alebo dokonca sa mi zdá, že sú tam 3 zapalené miesta. Na vysvetlenie tento problem nechcem riešit cez internet, ale neviem naozaj na koho sa mám obrátit. Tento problem ma už trápi dlhšie asi dva roky. Koncom minuleho roka som bol u kožnej, jej diagnoza kondylomy. Predpísala mi Wartec, čo sa mi nezdalo. Navštívil som druheho kožneho, staršieho skúseného. Diagnoza zapalený chlp. Dal mi na to Betadine a ešte nejaku vodičku podla receptu. Ked si to ošetrujem s tými prípravkami tak po týždni dvoch skoro zmiznu. Nikdy nie uplne a po čase sa vratia. Tak ako som pisal v predošlých príspevkoch, tak mám cez 40 a začal som najma na intimných miestach značne zarastat. Písali ste že zvýšená hladina testosteronu, vsak mojom veku to má klesat nie? Čo može byt príčinou zvýšenej hladiny testosteronu? Prepačte za opakovaný dotaz a najma tak rozsiahlý. Tá výražka na fotke je aktualna po vytlačení a bolo tam hodne hnisu a vyšlo aj dost krvi a ten žltý nádych je z dovodu ošetrenia Betadinom.

Znova vyrážka na penise

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Mně osobně se to zdá také jako zánět vlasového váčku, obzvlášť pokud se holíte. Doporučila bych ošetřit mastí, kterou máte od kožního lékaře a kterou používáte a nějaký čas se na těchto místech neholit. Může tak snadno dojít k zanesení infekce a k těmto problémům. Pokud se chcete ujistit, pak opět navštivte kožního lékaře nebo urologa. O kondylomy se zřejmě nejedná, alespoň ne z této fotorafie. Ty mají charakter bradaviček, hnis byste z nich nevymáčkl, ani je takto neodstranil. Muži obvykle s věkem více zarůstají na intimních partiích i na hrudníku a zádech a naopak na hlavě bohužel vlasy ubývají, takže problém v hladině testosteronu nehledejte, je to spíš přirozený jev související s věkem.

Komentáře uživatelů ...

2. 9. 2010 20:32:04
ešte pripomienka..že som absolvoval testy na sifylis ako aj HIV a všetko je OK ešte rozmýšlam nad HPV aby som mal istotu
Kacenka [Porodní asistentka]
2. 9. 2010 20:38:04
HPV to nie je, to sa takto neprejavuje.
2. 9. 2010 20:45:56
vdaka za rýchlu odpoved..čiastočnu..len poradte čo s tým? ako vidno z foto to zarastanie je naozaj intenzívne čo može byt príčinou?
5. 9. 2010 15:17:56
Je to jasné: To máte z toho holení. Asi založím spolek na ochranu bobrů obojího pohlaví!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot