17083  5. 9. 2010 18:44:06

Bolestivý penis

Dobry den, mam taky problem, s priatelkou sme sa hrali, ja som bol naostro ona sedela na mne v rifliach a trela sa o mna, zrazu sa mi niečo na penise pretrhlo a začal som trochu krvácať. Bolí ma to hrozne, hlavne pri močení. Viete mi nejako poradiť? Čo mám robiť?
Dakujem

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Raději navštivte urologii, aby ránu zkontrolovali a ev. dali vhodnou mast na ošetření.

Komentáře uživatelů ...

5. 9. 2010 19:38:12
Je to nahoře na žaludu pod ústím močové roury? To by mohla být uzdička, kterou je poutána zespodu předkožka k vrcholu žaludu. Ano, ta se může prudším stažením natrhnot, to bolí a pochopitelně to krvácí, když je to na tak ´dobře prokrveném orgánu. Taky se mi to stalo. Já to tehdy namazal framikoinem a ono se to za 2 - 3 dny zahojilo. Když dodržíte hygienu, aby se to nezanítilo, tak snad ani nebude potřeba lékařské ošetření.
5. 9. 2010 23:51:28
Běžte s tím k doktorovi, praktickému nebo rovnou na urologii. Přetržená nebo natržená uzdička by nebyl tak vážný problém, ale lékař by to vidět měl. Hlavně by neměl být penis "zlomený", i kdyby šlo třebo jen o částečné poranění tohoto typu. To by už bylo vážnější, i když i toto se často dokáže zhojit zcela bez následků (někdy ovšem ne!).
6. 9. 2010 10:09:19
a pomáha na to fakt ten framykoin?
6. 9. 2010 21:40:01
Ano, mně pomohl. Mně se po něm všechny drobné rány, odřenicy, stržené puchýře atd. dobře hojí. Kromě toho: Je vlastně výhoda, že to zranění je těsně pod ústím močové trubice. Čerstvá moč má přece antiseptické účinkdy (což má mnohem důležitější funkci u žen ze známých důvodů) Ale zdůrazňuji, že ĆERSTVÁ, takže vždy po vymočení by to chtělo omýt a třeba znova namáznout tím framikoinem.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot