17200  8. 9. 2010 15:58:04

Svědědní těla

Dobrý, mam problem. Už víc jak tyden mam strasny svedeni po tele. je to na zadech hlavne v oblasti lopatek, ze zadu na krku, na hrudi ,na brichu a na podbrisku, na bocich a sem tam i na rukach a na predloktich. Nemam zadnou vyrazku ani zadne pupinky na tech mistech ale strasne me to svedi. Nejedla sem zadne zvlastni jidlo z ceho bych to mohla mit? Neni to spatna reakce na praci prasek stale pouzivame ten stejny. Tak proste nevim z ceho to je! Kdybych mela aspon nejakou vyrazku nebo tak ale na zadnem z tech mist nemam vubec ale vubec nic. Mam jen strach aby se z toho nevyklubala nejaka vetsi nemoc. Nemuze se to stat? a jak bych si mohla pomoct? Treba vitaminy nebo tak? Šla bych k doktorovi ale co mu ukazu? Čisty telo? tak pisu sem. Prosim moc o co nejrychlejsi odpoved! Dekuju mooooc

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Lekárovi ukázať nič nemusíte, stačí ak mu opíšete svoje problémy. On na základe vami popisovaných príznakov vám urobí odbery, aby mohol stanoviť diagnózu. Bez vyšetrenia a posúdenia stavu sa diagnóza určiť skutočne nedá a teda nedá sa vám ani poradiť ako to a čím to liečiť. Takže musíte vyhľadať lekára, inak to nepôjde.

Komentáře uživatelů ...

13. 10. 2010 9:19:46
ja mam podobny problem, svrbenie sa u mna objaví ak som vyčerpaná, ci psychicky alebo fyzicky. Moje telo mi takto dáva najavo, že mám odpocívat. V mladosti som trpela na strašne alergicke nadchy, tie sa odchodom zo stresujuceho prostredia vytratili a nastupili priznaky, ktorymi si telo vynucuje oddych. Na zmiernenie svrbenia pouzivam telove mlieka "po opaľovani" - obsahuju ukludnujuce cajove vytazky. To pomaha.