17203  8. 9. 2010 17:34:16 - 16ano16nym

Časté močenie a dalšie problémy

Neviem ako dlho to už trvá, ale mám problém so strašne častým močením, s výtokom ktorý je kedykolvek akýkolvek, a menštruáciu tiež nemam vždy pravidelne. Podotkla by som, že som momentálne chorá už asi mesiac a pol približne, a toho týždna by som mala ist na kontrolu ku alergologovi a po vysledky vyšetreni, ktore mi robili. Tento problem trvá už minimálne 8-9 mesiacov. Mám 16 rokov a napadajú ma rozne príčiny, ale ja chcem vedieť viac, vodu pijem v normalnom množstve. Dnes som bola na toalete už asi 15x k dnu 7.9.2010. Mala som aj pohlavný styk, ked sa večer napijem tak ráno musím niekedy aj častejšie skôr stať a isť na toaletu, lebo už mam plný močový mechúr, je mi nepríjemné chodiť takto často na toaletu. Gravidná niesom. Musím podotkúť, že v poslednom čase sa mi che aj dosť spať, ale ja len rozmýšlam, či to nieje kvoli chorobe. Naozaj neviem. Skutočne od vás potrebujem radu a všetky možne typy ochorení, ktoré by to mohli byť. A taktiež potrebujem vedieť, či sa to neda vyriešit nejakým dostupnými tabletami v lekárni, alebo ked už tak s ktorými lekármi najskor a s ktorými neskor. Potrebujem toho vediet vela, ak možte tak vas prosím, pomožte mi, pretože mam už naozaj strach. A takpovediac sa hambím to riešit s lekármi, na gynekológii som ešte ani nebola a neviem od kolkých rokov tam možem ist bez doprovodu rodiča, alebo dospelej osoby. Chcem vedieť postup, čo mám robiť. Pekne vas prosím PORADTE MI CO a AKO. Teda ten pohlavný styk som nemala v ten den, aby ste si to inako nevysvetlili. Ozaj potrebujem pomoc. Poradte mi, pretože som v takej faze zufalstva, že stale myslím nato, že mi treba ist asi na zachod.
Dakujem. Ozvite sa čo najskôr.
P.S. : Keby to šlo tak ma najdete na emaili

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Určitě navštivte obvodního lékaře nebo gynekologa, nejspíš se jedná o zánět močového měchýře a bude vhodné vyšetřit moč a dle výsledku léčba antibiotiky. Pijte dostatek tekutin, minimálně 3 litry denně, držte se v teple, abyste neprochladla ještě víc a na podporu močových cest si můžete v lékárně koupit kanadské brusinky. V době léčby infekce močových cest vynechte pohlavní styk.

Komentáře uživatelů ...

8. 9. 2010 18:35:43
nerob si s toho nic to je sexom aj mi to robime casto apotm mocim este viac x........... a to ti akoekby narazaa tlaci natoa si aj prechladnuta a ustata som stale nebojsa :)
12. 9. 2010 20:35:06
Dakujeem :) bala som sa normalne toto prečítať že čo to može byť... hm no a k tomu obvodnému lakárovi :):D... viete ja som na zdravotníckej škole... no a moja obvodná doktorka ma minulí rok v prváku učila ANF(anatomiu a fyziologiu) takže je mi to tak aj celkom neprijemne sa s nou otom baviť pretože ma pozna o niečo lepšie ako ostatných svojích pacientov no a sem tam sa stretavame aj v škole takže ... toho obvodného neviem ako mam vyriešit :(

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot