17291  10. 9. 2010 14:21:15 - Proki

Šaptná užívání ATK od začátku

Pekný deň preji, Nejprve bych Vam chtela podekovat za predesle zotpovezene dotazy. Muj dotaz: 23.8. jsem si mela vzit prvni pilulku z noveho platicka, po 7denni pauze, ale nevzala jsem si ho a dokonce sem si zapomela vzit pilulku i druhy den. Vzala jsem si je tedy 24.8. pozde vecer a to obe, ale az po nechranenem sexu. Tri dny na to jsem si opet vzala pilulku s 1 dennim zpozdenim. A opet sex. Dusledkem spatneho uzivani ATK se mi zpustilo krvaceni, ale pilulky beru dale jak bych mela. Mam si pote udelat normalni 7 denni pauzu?
Dnes 10.9. jsem si delala tehotensky test, byl negativni. Bylo by uz poznat, zda jsem tehotna, nebo mam jeste pockat. Mesicky jsem mela dostat za 5dni. Moc Vam dekuji a jeste jednou krasny den

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Test si najskôr môžete urobiť po 14 dňoch od pohlavného styku, alebo v čase 7 dňovej pauzy ho zopakovať, ak sa vám krvácanie nedostaví. Ak bude opakovane za uvedených podmienok negatívny, tak môžete pokračovať ďalej v užívaní ATK. Doporučujem si 7 dňovú pauzu predsa len urobiť.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky