17324  12. 9. 2010 0:22:51

Noční pláč u 4letého syna

Dobrý den, můj čtyřletý syn se už týden budí každou noc zhruba každou půlhodinku i častěji a usedavě pláče a vyžaduje abych byla s ním. Nevím jak si poradit. Zhruba v roce jsem se rozešla s jeho otcem, který si ho ale ob víkend půjčuje. Naposledy ho měl týden a od té doby syn takhle blbne, musím ale předeslat, že se k němu syn vždy moc těší. Do toho mám s novým partnerem půlroční holčičku, kterou má ale syn moc rád. Myslíte, že něco z toho může s jeho nespavostí a pláčem souviset? Nevím si rady jak se zachovat. Občas už nevydržím a dost mu vynadám. Nemohu přeci celou noc běhat z ložnice do pokojíku a zpět. díky moc za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Určite áno, niečo sa muselo stať. Mala by ste sa s ním napríklad keď sa s ním budete hrať, porozprávať o víkende a činnostiach s otcom, keďže jeho správanie sa zmenilo práve po jeho návšteve u neho. Pokiaľ na nič sama neprídete a ani bežné dohováranie mu nepomôže a bude problém so spánkom pretrvávať dlhšie, bude vhodné poradiť sa s detskou psychologičkou.

Komentáře uživatelů ...

12. 9. 2010 19:24:24
Podla mna sa s nim skuste porozoravat aky ma problem.ked si vas v noci vyzaduje tak sa na neho nehnevajte a skuste ho utisit.chodi do skolky?ak ano tak moj syncek nespava prave koli skolke lebo si tam nevie zvyknut.
7. 1. 2011 10:51:10
Já vám povím v čem je problém mě se stalo naprostoo to stejné!!!! a teďka si mě už muj otko může brat obvíkend já ho mám tak strašně rád někdy taky plakám že nejsem něho protože se mi po něm stýská ono je to navíc neferový matka tráví semnou 12dní a pak otko 2 a tak to de celewj rok až na prázdniny....Musíte zajistit synovi jistotu že vás má oba dva a že nikoho nestrací...já sem takto jako malej skončil u psichologa a uplně mě to zdeptalo..

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí