17489  16. 9. 2010 20:24:43 - 1.alci

Můžu otěhotnet ze spermatu na prstech?

Dobrý den, s mím přítelem praktikujeme porerušovany styk. Nedavno (zrovna jsem mela plodne dny) jsme se s přítelem milovali, on pak svoje sperma rozetřel na mém bčiše, pak chtel uspokojit jeste mne a zasunul mi prsty od spermatu do pochvy v té vášni jsme si to vůbec neuvedomili. Zajimalo by mne jestli takhle můžu otěhotnet a jak dlouho vydrží spermie na vzduchu? Slysela jsem ze cca 10 mim. v podstate do té doby než uschnou u nás se to delo asi do 2-5 mim. miminko by nam nevadilo i když ho zatím neplánujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Istá pravdepodobnosť by tu teoreticky bola, ak by k transportu spermií došlo tesne po výrone. Vhodnejšie je takéto veci nepraktizovať, pokiaľ tehotenstvo neplánujete, ale osobne si myslím, že v tomto prípade tehotná nebudete. Na 100% vám to ale nik nepotvrdí. CCa 50% spermií hynie do pol hodiny a do hodiny už ani jedinú živú spermiu v ejakuláte nenájdete, myslím samozrejme mimo telo ženy. Pretože v tele ženy spermie dokážu po ejakulácii prežiť kľudne aj dva až tri dni.

Komentáře uživatelů ...

16. 9. 2010 22:56:43
Zavedením spermy hlbšie do vagíny i prstami by asi bolo možné vytvoriť podmienky pre oplodnenie. Radšej sa podobných praktik vyvarujte. Tých 10 minút na vzduchu spermie nezničí. Takže je tu určité riziko otehotnenia.
17. 10. 2010 17:30:43
ahoj prosim vás chtěla bych se zeptat jsem ještě panna a mazlili jsme se s přítelem Nedosáhl spermatu ale byl mokrej. Ze zádu mi to dělal ale přes kalhotky jenom i když von byl nahatej. Když pak byl mokrej měla jsem to na kalhotkách a on mi přes kalhotky pak strkal prsty dovnitř ale ne moc hluboko mužu byt těhotná??? Pak mi to dělal ze zadu ale ne dovnitř pochvy a taky mi ho tak kousek strčil na kraj ale podotýkam byl jenom mokrej a nedosáhl ještě spermatu je to možné že bych mohla byt těhotná???? Rodiče by mě zabili protože mi bude teprve 18 tak to chci vědět prosimvás odpovšste mi jsem zoufalá a mám s toho strašný deprese navíc dítě ještě nechci chci si užícat stttraaaššnněěěě moccc děkuju za odpověď
21. 10. 2010 17:18:32
Ahoj, pokud do tebe pritel nevniknul, (nevim co presne myslis tim ze ti to delal pres kalhotky), tak urcite tehotna nejsi. Jista pravdepodobnost by byla v tom ze ti strcil do pochvy prsty mokre od preejakulacni tekutiny (ktera muze obsahovat male mnozstvi spermatu), ale podle toho co popisujes si myslim ze tehotna nejsi. Vzhledem k tomu, ze miminko nechces doporucuju kondom a/nebo antikoncepci! :) Opatruj se a dej vedet jak vsecko dopadlo.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk