17553  19. 9. 2010 14:07:38

Bradavička na třísle

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, asi tak před 14ti dněmi se mi udělala malá boulička vypadá to jak nějaké štípnutí od hmyzu nebo do konce malá bradavička, vyskytlo se mi to na třísle vedle stydkého pysku. Chtěla bych vědět o co tam může jít a jak jsem k tomu přišla.

Děkuji mockrát.
Tereza

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak to ja vám nepoviem. Je nutné zájsť za gynekológom, aby vás vyšetril a hlavne určil, či sa skutočne jedná o genitálnu bradavicu, alebo je to len nejaký kožný výrastok. Pokiaľ by to bola genitálna bradavica, tak je prejavom HPV infekcie, sexuálne prenosnej choroby a tá sa prenáša pohlavným stykom.

Komentáře uživatelů ...

19. 9. 2010 15:38:03
Keď to je bradavica,tak jedine pohlavným stykom.
23. 9. 2010 15:47:46
Pani Kačenka môžem sa opýtať? Znamená to,že keď niekto má výrastok/výrastky na genitáliach tak sa nemusí hneď jednať o bradavicu spôsobenú HPV,ale môže ísť len o neškodý kožný výrastok?Ako a prečo môže niekedy takýto výrastok/výrastky vzniknúť? Bola som u gynekológa s takými výrastkami a on mi povedal,že je to iba taká nahromadená koža alebo tak nejak. Ďakujem Majka(23)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie