17693  23. 9. 2010 16:34:57

Mám hlas pro ostudu

Dobrý den. Chodím do 8.tř. a mám ještě pitomý vysoký hlas, jako tu někteří píší. Jeden pitomeček z naší třídy mě zesměšňuje, že jsem teplouš, protože vysoký hlas mají homosexuálové a ostatní mu věří, i děvčata. Tak už raději moc nemluvím, když to není nutné. Aby toho nebylo málo, začal si mě nějak moc všímat jeden kluk o rok starší a já mám dojem, že chce víc než jen kamarádit, jistě mi rozumíte, já proti němu nic nemám, ale tohle by byla brutální ostuda. Tak co mám dělat!

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Všechny známky dospělosti přicházejí postupně. Jak nejlpe dočkat příchodu prohloubení hlasu: rozhodně se nevyhýbej mluvení. Obavy ze zesměšňování hoď v klidu za hlavu! Sám víš, že ve kolektivu 8. třídy se na každém něco najde a kdyby se na Tobě zrovna nenašel (o kolik? o něco?) vyšší hlas, našlo by se cokoli jiného. Zůstaň nad věcí, nenech se provokovat a užívej si komunikaci a přátelství se svými dobrými kamarády.

Komentáře uživatelů ...

23. 9. 2010 18:03:16
Tak na to nemluvení bacha, sokolíku! To, že máš "pitomý vysoký hlas pro ostudu", to vadí jenom tobě, jiní si toho možná ani nevšimnou krom toho pitomého posměváčka, v osmičce vás je jistě takových víc. Ale když nebudeš mluvit, nebo sotva na půl huby, tak tě budou mít za zakřiknutého troubu, který ani neumí klapnout hubou, a budou taky s tebou tak jednat, může se stát, že ti udělají ze života peklo. Jednoho posměváčka lehce vyřídíš, třeba i ručně, když jinak nedá, ale celé třídě přes hubu dát nemůžeš. Takže se s tím svým hlasem zase hezky smiř, ber to zatím jako své charakteristické znamení, je prostě tvůj a žádný jiný hlas v trafice nekoupíš. Ostatně - je to jen dočasně. (chovlostivá otázka, za kterou mi tu sice zas někdo vynadá do úchyláků, ale ať si trhne: Abys měl jistotu, jak jsi na tom ve svém vývoji, jestli můžeš nebo ještě nemůžeš očekávat mutaci, a ať je to tak nebo tak, byl s tím srozuměn: Jestli při masturbaci dojde i k ejekulaci, tedy výronu aspoň kapičky "semene", je naděje že nejpozději během roku se to projeví i na hlasivkách. Jestli ještě ne, ber prostě jako fakt, že puberta přijde později a nedělej si těžkou hlavu). Ten vztah s tím starším klukem je trochu chovlostivější, musím si rozmyslet, co napíšu. Tak žij v pohodě a opět rozvaž svá mluvidla! (Z)
23. 9. 2010 21:05:26
K tomu staršímu kámošovi - těžko rozhodnout takto na dálku. Je pravděpodobné, že díky posměchu toho spolužka ty teď vidíš duchy, za každým rohem homosexuála, a on chce opravsu jen kamarádit, potřebuje mladšího kamaráda, aby měl koho chránit před takovými posměváčky nebo třeba i před šikanou - někdo rád dělá ochránce slabšímu. Uvidíš, předpokládám, že to s ním můžeš zusit a kdybys u měj vycítil tendence k něčemu důvěrnému, co by ti bylo nepříjemné, včes se cuknout. Tak mnoho štěstí, skolíku (Zdeněk)
24. 9. 2010 7:17:00
Dobré ráno, děkuji za obsáhlé rady. Kapička nevytekla. Ale orgasmus byl hezkej, dlouhej. No, tak se třeba budu považovat za mladšího a budu dělat, že je mi to je šum a fuk. Toho staršího kámoše se nebojím, ani ničeho důvěrnýho (cpát do análu mi ho snad nebude :D:D:D). jen tý ostudy, kdyby se to profláklo a jak by to rozmázl ten lojza z naší třídy. Díky za rady, už musím letět.
29. 9. 2010 20:10:34
no tak si představ, že mně je 17, chodim do třeťáku a mám stejný problém jako ty..mám příliš vysoký hlas..a to už sem v postpubertě(si teda aspoň myslim :D) a taky se mi smějou a považujou mě za teplouše.. nevíte někdo co s tim v 17 letech po pubertě? diky moc
30. 1. 2011 18:54:28
Ahoj, no mě je 22 let, zažil jsem to samé, co ty. Ve 14 se mi smáli kvůli hlasu, řkenu ti je to pěkně debilní. Začal jsem svůj hlas pořád konrolovat a zůstalo mi to až doted, hlas mám normální, ale pořád si mylsím, že je vysoký. Takže ti radím, vykašli se nato, vůbec nato nemyslim, časem se ti změní a budeš v pohodě, ted to fakt neřeše, máš jen oopozděnou pubuert,u mě to přišlo až v prváku na střední, tam jsem teprve začal mutovat.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy