17848  28. 9. 2010 19:21:30

Vzala jsem si Escapelle 5 dní před menstruací

Nešťastnou náhodou nám praskl kondom při pohlavním styku. 2 hodiny na to jsem si vzala Escapelle. Menstruace se dostavila podle předpokladu po 28 dnech cyklu (to bylo 5 dní po užití Escapelle). Za 7 dní po skončení menstruace jsem opět dostala menzes, ale další se nedosavila. Byla jsem u lékařky na vyvolání. Dnes je to již 7 dní po injekci a menstruace stále nepřišla. Těhotnské testy jsem si dělala již 4 a všechny vyšly negativní. Je i přes to možné, že jsem těhotná? Už nevím, co mám dělat, prosím o radu, jsem nešťastná. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, tehotná nie ste. Jasne vám to ukázali testy. Toto je dôsledok užitia vysokej dávky hormónov, ktoré sú obsiahnuté v tabletke "PO". preto je užitie by skutočne malo byť len v nevyhnutných prípadoch. Niekoľko mesiacov môžete mať nepravidelný cyklus. A nebude to spôsobené tehotenstvom.

Komentáře uživatelů ...

30. 9. 2010 16:04:01
Děkuji,jsem teď trochu klidnější i když lékařka si není 100% jistá. Dnes jsem byla na krvi a zítra budou výsledky. Je možné, že i přes vyvolávací injekci menzes nedostanu do 14 dní, jak mi vzdělila lékařka, ale bude to třeba ještě o něco později?

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky