17969  2. 10. 2010 17:20:31

Názor dívek na Fordyces's spot

Dobrý den, je mi 16 let a mám tyto bílé pupínky na penise, můj dotaz směřuje k tomu, jak se k těmto "pupínkům" staví dívky? Např.jestli jim to nevadí při orálním sexu a jestli by si nemyslely, že mám nějakou nakažlivou vyrážku a nebo by si ze mě dělaly srandu, prostě jak to berou a jestli se nemusím stydět při orálním sexu, mám poměrně dost kamarádek, které na orální sex se mnou dost narážejí ;) Díky za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím si, že ženy to vôbec neriešia a ak by to nejaká vaša nastávajúca sex. partnerka nepoznala a mala by z toho obavy, tak jej to môžete kľudne vysvetliť.

Komentáře uživatelů ...

2. 10. 2010 17:26:39
A v čem je problém? Když kamarádky tak rády kecají o orálu, tak některou vem za slovo a vyzkoušejte to. Ostatně, jestli jsou tak zkušené jako ty, tak ani nevědí, jestli tam nějaké pupínky patří nebo nepatří :DDD
2. 10. 2010 18:20:34
Právě,že se obávám toho vyzkoušení,kvůli těm pupínkům.
2. 10. 2010 18:29:23
Nad čím váháš, kdyby mé kamarádky mi nabízely orální sex neváhal bych ani vteřinu a mám taky fordyces spot jako většina mladých mužů. Nechápu proč by se tomu měly smát a pokud by nevěděly co to je tak jim to řekni. Většina kluků se tady bojí že má malý penis jestli to nebude vadit, jestli s nimi dívky budou chtát mít sex. A tobě v 16 letech nabízejí že tě vykouří, tak toho využij!!!!
2. 10. 2010 19:13:17
Díky moc!!! Ted si mě tak nějak nakopnul :) tak snad jim při orále nebude 14.5cm penis připadat malý ne? Nebo ano?
2. 10. 2010 19:26:35
Na orální sex je lepší menší, 14,5 cm je dost.
2. 10. 2010 19:35:46
Není třeba hned po dívce chtít orální sex. Ale je dobré se naučit, aby tě dívky viděly. Třeba se jít někde v přírodě s nima koupat, tak se koupej nahý (ony nemusí, ale většinou se taky svlíknou). Zvykneš si, že tě řada dívek uvidí a bere tvé tělo jako normální - a nebudeš se pak stydět. A nějakých pupínků si ani nevšimnou.
2. 10. 2010 19:41:15
14,5 cm je ve střední Evropě průměrná délka v erekci. Pro orál ale není délka vůbec rozhodující, stejně musí svými rty stimulovat pouze předkožku pod žaludem a ne si ho strkat až do krku - to jí raději předem vysvětli. A stejně nepřestanu tvrdit, že na velikosti penisu vůbec nezáleží, protože si cením jedině toho vztahu, kdy holka se rozhodla pro toho kluka dávno před tím, než spatřila jeho intimní části.
2. 10. 2010 20:01:06
No to máš pravdu,ale u mě se nejedná o přítelkyni,ale nýbrž o nadrženou kamarádku :D Jinak díky všem za komentáře :)
2. 10. 2010 20:14:49
Kamarádce bych ho klidně ukázal, orální sex bych si dělat nenechal. Ať zkusí ruční práci. To lze brát jako neosobní hru. Orální sex bych nechal do vztahu, kde s někým budeš opravdu chodit. Jím, na rozdíl od honění od kámošky, se lze i infikovat pohlavní nebo i jinou nemocí. Pokud to neumí nebo je neopatrná, může tě i zuby poranit. Jestli je podobně stará, tak možná ještě s nikým sexuální kontakt neměla (nejen soulož, ale možná ani nehonila ani nekouřila). Honění by jí mohlo stačit, aby se s penisem seznámila naživo. A měla by ti totéž nechat dělat od tebe.
2. 10. 2010 21:58:03
Když ona pusinka je mnohem lákavější než prstíky... Ale orál vyžaduje od dívky troch cvik, to je fakt.
3. 10. 2010 17:41:27
pro 2.10.2010 20:14:49 Proč ho odrazuješ, asi s tebe mluví závist Pro "Fordyce´s spot": nenech se odradit závistivcema. Pokud s nikým nechodíš tak není nic špatného mít (orální) sex "jen" s kamarádkou (pokud nemá přítele který ti dá pěstí). Předpokládám že tvoje kamarádka je podobně stará jako ty, asi ze školy, takže by žádnou nemoc mít neměla. Navíc při kouření by se spíš mohla nakazit holka od kluka, než naopak. Že není zkušená, nevadí. Lepší ne 100% orální sex než žádný. Máš štěstí, málokteré holka by sama nabízela, že vykouří. Tak to přijmi, porad jí: Zuby od sebe, rty k sobě" a užij si to.
3. 10. 2010 21:53:47
K předešlému: Nezkušené neznalé holky mají tendenci ho dumlat jako kdyby sály kravičce ze struku. To je sice taky příjemné a hezky to vzrušuje, zvláště jak při tom olizuje žalud, ale je třeba napřed poučit partnerku a předvést ji, že je nutno pohybovat při tom předkožkou nahoru-dolu. To holky nevědí, protože klitoris se dráždí trochu jiným pohybem. Před orálem je ovšem třeba řádná hygiena - a to je vůbec ta nejhezčí příprava, společně se vzájemně mýt pod sprchou. U študenta ovšem hrozí nebezpečí, že zkončí při té přípravě, protože vyteče.:D
3. 10. 2010 22:45:34
Nevím, jestli rodiče by byli nadšeni, aby jejich syn si nechával provádět orální sex od dívky, s kterou ani nechodí. Ani rodiče dívky by asi nenedchlo, že jejich dcera jde provádět felaci kamarádovi. Sprcha předem tedy dost těžko. V 16 je na sex dosti brzo. Když je kamarádka zvědavá, ať jí ukáže, jak mu stojí. Ještě tak ruční práce, ale tady bych v tomhle věku končil. Je vhodné, aby mladí poznávali sexualitu postupně, v tomhle věku je určitě vhodná vzájemná masturbace, ale se sexem vč. orálního by bylo vhodné rok, dva počkat.
4. 10. 2010 8:29:58
Nevím proč by to rodiče musely vědět. Sex je povolený od 15 let, jim je 16 let a oba s tim souhlasí,oba to chtějí , tak v čem je problém? Orální sex je jedna z nejpříjemnějších činností, tak není důvod se o něj připravovat. Co by jiní dali za to kdyby měli takovou kamarádku! 3.10.2010 21:53:47 Tak at si vezme její prst do pusy a převede jí jak to má dělat. Nevím proč by musela při orálním sexu přetahovat předkožku. Mě když holka kouří, tak mi stáhne předkožku a olizuje a saje žalud a potom si dá tak polovinu penisu do pusy a cucá ho a je to víc než příjemné i když předkožku při tom nepřetahuje
4. 10. 2010 15:36:53
Mladí běžně zahajují sex kolem 18 roku, to je průměr. Vůči 15 letým souložícím tu je řada 21 letých, kteří/é ještě sex. zkušenost neměli/y. Orální sex, není pouhou hrou, jako masturbace, byť vzájemná. Pokud s dívkou ani nechodí, je jim 16, tak není třeba se unáhlovat. Nemá smysl, aby si dívka to zkoušela jen proto, že to četla v Bravu a mohla se chlubit kamarádkám. V 16 je vhodný věk pro vzájemnou masturbaci, ale i zde nejlépe s jednou stálou partnerkou. Pokud je dívka jen zvědavá, tak ať jí ukáže erekci a snad i masturbaci, ale víc jen, když by spolu aspoň trochu chodili.
4. 10. 2010 17:29:54
Pokud nemají ani jeden partnera kterého by tím podváděli, tak je v pořádku že budou dělat orální sex i když jsou jen kamarádi. Vztah bez sexu být nemůže, ale sex bez vztahu ano. Jsou 2 možnosti jak dojít k sexu. 1. budou chtít mít vztah, chodit spolu a časem do dospěje k sexu. 2. jsou jen kamarádi nechodí spolu, nechtějí zatím vztah, ale jsou oba nadržení, ona se zmíní o tom že by mu ho vykouřila, on souhlasí, tak to udělají, na tom není nic špatného. Neexistuje žádný vhodný věk pro masturbaci, pro orál a pro soulož. Jedině je zákonné omezení, že sex(orální, vaginální, anální) je povolen od 15. Oba tuto hranici splnují, tak se nemusí zabývat nějakým průměrným věkem první soulože a který věk je na masturbaci a který na sex. On souhlasí proto, že je nadrženej jako každý (nejen)16 letý zdravý kluk. Ona je také nadržená a zvědavá. Pokud by ho zajímalo proč to nabízí, tak se jí může zeptat. A i kdyby to bylo kvůli chlubení kamarádkám tak to nevadí. Oba budou spokojení: Ona zjistí jaké to je provádět orální sex a může se pochlubit kamarádkám a on bude spokojený, že mu holka vykouřila ptáka. Není důvod aby jim to někdo zakazoval a ani nemůže!!!!
4. 10. 2010 21:13:24
Jistě, dovolené to je. Ale v podstatě promiskutní jednání (sex bez vztahu), to je dovolené a ne něco, co by bylo vhodné doporučovat. Jsou tu i vedlejší důvody, možná infekce - ta při orálním styku je i možné poranění od dívky, která neumí techniku. A která to možná bere jako recesi, tj. nemusí být opatrná jak skutečná zamilovaná partnerka.
4. 10. 2010 22:09:29
Tazatel se ptal jestli dívkám nebude vadit fordyce´s spot. Odpověd: nebude jim to vadit. On už je rozhodnutý že té dívce i když je "jen" kamarádka dovolí orální sex. Nemá cenu se ho snažit přesvědčit nebo odradit. Je to jeho věc. Každý má na to jiný názor, kdo chce sex bez vztahu at ho má kdo nechce at ho nemá
5. 10. 2010 14:43:19
Tazatel se rozhodne sám. Nicméně na poradně je možné mu připomenout i další věci, které s dotazem souvisí. Sex o 15 je dovolený, vč. promiskuity. Ne vše zákonem dovolené je ovšem vhodné či bezrizikové. Já si nedělám obavy, co dotyčný bude dělat, to je jeho věc. Ale za sebe se snažím poskytnou odpovědnou radu či upozornění.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot