17992  3. 10. 2010 13:38:22 - htc

Pocit nutnosti močení spojený s problémy s erekcí

Dobrý den. Mám na Vás dotaz. Trápí mě pocit pálení penisu a pocit nutnosti močení (jakoby vytékání po kapičkách) s tím jsou spojené mé problémy v intimním životě. Při vzrušení s partnerkou se dostaví erekce a po odeznění erekce mám opět pocit, že potřebuji na záchod a z penisu vytéká po kapičkách nějaká tekutina (zřejmě směs sperma a moči). Poté už asi z psychických důvodů erekce nepřichází nebo až po delší době, protože se cítím trapně. Chtěl bych ještě zmínit to, že v mém zaměstnání jsem dlouho dobu nemohl chodit na WC, když se mi chtělo a musel jsem to třeba několik hodin zadržovat. Můžete mi prosím poradit jak bych měl nyní postupovat? Tato věc mě velmi trápí. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Môžu to byť prejavy nebakteriálneho zápalu močových ciest, vyvolané práve núteným zadržiavaním moču a rovnako tak asi veľmi nízkym príjmom tekutí v priebehu dňa. S týmto vám nepomôžem a bude nutné vyhľadať odbornú pomoc urológa. Na zmiernenie problémov, doporučujem zvýšiť príjem tekutín, minimálne 2 až 3 litre denne, varte si aj urologický čaj a kúpte si brusinky.

Komentáře uživatelů ...

3. 10. 2010 16:47:15
Jinak z mého laického pohledu to je věc, s kterou byste neměl váhat a zajít na urologii. Nechci vás strašit, ale potíže s močením i s erekcí - to vypadá, že vás zlobí prostata a s tím nejsou žerty. Kolik je vám let? Moc vám přeji, abych se mýlil.
htc
3. 10. 2010 22:51:26
děkuji za Váš komentář. Je mi 25 let. Bohužel si myslím, že to s tím bude mít spojitost ale jsem laik a k urologovi jsem se styděl jít..
4. 10. 2010 8:47:33
Tak to co nejrychleji na stud zapomeňte, nebo si zaděláte na dost vážné komplikace. Od čeho je urologie, naž aby pomáhala právě od takovýchto potíží? Přeji vám zdárnou léčbi.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot