18041  5. 10. 2010 8:55:48

Pohlavní styk, ale nejde to!

Dobrý den, mám přítelkyni, kterou velice miluji chceme mít pohlavní styk, ale nedaří se nám nestopoří mi pohlavní ud at se snažíme jak chceme, večer přijdu k manželce kterou již rád nemám, ale žiju s ní a stopoření udu je bez problemu u přítelkyně jsem trochu nervozní co mám dělat poradte nějake prášky na uklidnění

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Dotaz na podobné téma nemáme v naší poradně poprvé, skutečně jde o standardní reakci: zatímco s dlouhodobou partnerkou funguje erekce bez problémů, s partnerkou novou, atraktivní, často právě na záletech, schopnost erekce vždy přechodně poklesne. Proto se nebojte, časem by se vše mělo samo upravit. S přítelkyní se potřebujete ještě lépe poznat a malinko si "zevšednět". Dopřejte si dostatek času, nenuťte se do soulože. Uvidíte, že časem Vás Vaše erekce sama příjemně překvapí.

Komentáře uživatelů ...

5. 10. 2010 10:16:44
Jste na tom ještě dobře. To jeden matematik kvůli své profesní deformaci nemohl plnit manželskou povinnost - zvedal se mu na druhou.:DDD
5. 10. 2010 21:43:53
To je spravne,tak to ma byt,ten tvoj penis ma charakter,ma rozdiel od teba
5. 10. 2010 23:45:50
Príspevok predo mnou asi písala žena.. no nič. :-) Kašlite na takéto komentáre vážený pisateľ."Lenka M" vám poradila úplne presne. Túto situáciu poznám dokonale. Málinko si "zevšednet", to je to správne. Nemajte žiadne traumy, je to úplne normálne, keď ste neboli zvyknutý striedať ženy ako ponožky, že máte takpovediac problém. Ale ten je iba v hlave, tam kde to všetko začína... Inak ste zdravý a "ono" to príde. Možno by to chcelo nejaký "vodvaz" a potom to pofrčí...Možno to vyznie pre niekoho hlúpo, ale spomínať na pracovné úspechy je zastaralá metóda sebauspokojovania. Držím palce, pozdravujem priateľku :-)))
PhDr.Burdova [Psycholog]
6. 10. 2010 8:01:01
Ano :-) je možné, že až Vám Vaše přítelkyně "malinko zevšední", může u Vás vzniknout potřeba hledat dál. Jako psycholog samozřejmě předpokládám, že víte, co děláte. A hlavně, že už jste zjistil, co přesně vězí za Vaší potřebou změnit partnerku. Přeji Vám, ať brzy potkáte tu pravou.
12. 11. 2011 16:42:39
Prasa.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy