18320  13. 10. 2010 12:29:57

Vynechané pilulky

Dobrý den, mám problém. Beru antikoncepci, ale jsem jela v nedeli (pred mesicem) na intr., tak jsem si zapomele antikoncepci na cely tyden doma. Počkala jsem mesíc až to dostanu coz bylo minulou sobotu a v den (v sobotu) kdy jsem to dostala jsem si vzala pilulku. V nedeli jsem si ji tez vzala, ale dnes je streda a prišla jsem na to, že jsem si ji v pondeli a v utery zapomnela vzit. A v te panice jsem si ji tu vcerejsi uterni vzala dnes rano, ale cestou do skoly mi doslo, že jsem vlastne vynechala tu pondelni. Co mam delat? Mam pockat do dalsi menstruace, nebo pilulky brat dal i kdyz sem ji v pondeli vecer neuzila?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokračujte v užívaní ATK ďalej, ale na jej účinnosť sa radšej tento cyklus nespoliehajte. Ak by nastalo u vás špinenie, nečudujte sa, je to z dôvodu, že ste urobila chybu v užívaní.

Komentáře uživatelů ...

15. 7. 2011 23:00:42
Dobrý den chtěla jsem se zeptat , skoncila mi menstruace zacala jsem brat pilulky ale osmi den jsem misto v sedm hodin vecer vzala pilulku v 1 rano , mela jsem predtim i pote pohlavni styk je mozne ze jsem tehotna ? dekuju ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky