18380  15. 10. 2010 20:49:50

Masturbácia a predkožka

Mám otázku mám 14 rokov a stále, keď si honim každý deň sa spravim za nie ani 30 sekund a to je vzdy a ked sa my napne penis, tak predkožka neni cez žalud vôbec a mi to vadí pretože mám dosť malý penis (len 10 cm) a ked mi nevyrastie tak sa obávam ci mi nebude vadiť pri sexe, lebo som si skúšal a dosť to bolí. Za odpoveď Ďakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Jediný problém, ktorý máte je zúžená predkožka, preto by ste mal vyhľadať svojho obvodného lekára a ten vám zrejme pošle na urológiu, kde sa po vyšetrení dohodnete s lekárom na obriezke, operačnom odstránení zúženej predkožky. Čím skôr to budete riešiť, tým lepšie pre váš budúci sexuálny život.

Komentáře uživatelů ...

15. 10. 2010 23:26:53
Máš těch potíží sice víc, ale kdyby ses podíval do starších dotazů, zjistil bys, že nejsi první a všechny už se tu zodpovídaly: 1) Že se "spravíš" ve 14 letech za 30s, to je normálka. Až jednou budeš mít frajarku a s ní sexuálně žít, bude to celkem něco jiného. S tím si teď nedělej starosti. 2) těch 10cm je míra v erekci (když stojí)? To není zrovna obr, ale ještě vyroste. 3) Předkožka při erekci nejde přetáhnout? Tak to je horší, s tím musíš jít k lékaři, vašemu dětskému, nebo přímo na dětské oddělení urologie. Teď tě nepotěším - pravděpodobne to budou muset ošetřit pomocí skalpelu. Jinak bys dost těžko v dospělosti provedl pohlavní styk. Ale nic se toho neboj, obřízka je jednoduchá a běžná operace, dělá se v lokálním umrtvení, ani ležet v nemocnici nebudeš. Čím dřív se udělá, tím rychleji se zahojí. Takže se neboj, hlavu vzhůru a co nejdřív jdi k doktorovi. (Zdeněk)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot