18455  18. 10. 2010 13:06:00 - ondra1

Sex s prostitutkou

Dobrý den, před 6 týdny jsem měl chráněný pohlavní styk s prostitukou v nočním klubu. Po 4 týdnech škrábání v krku a teploty kolem 37,5°C za 2 dny vyléčeno coldrexem (bylo to v období kdy všichni kolem mě byli také nachlazni). Poté ale začla nevolnost skoro až ke zvracení, teploty 36,5°C až 37°C únava, bolest kloubů, opar, tlak na pravých žebrech, lehká bolest v břiše a zádech, šílené stresy, strach, deprese, nemohu spát, atd. Vím že chráněný pohl. styk je bezpečný, ale měl jsem v genitální oblasti pupínky (beďary) kvůli holení, které proběhlo týden před tím, a během soulože mi asi o 1cm popojel kondom. Je to velké riziko? Na testy čekám. Děkuji ondra

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Obvykle ak je to v nočných kluboch alebo tzv. verejných domoch, tak tie prostitútky musia pravidelne chodiť na testy STD (sexuálne prenosné choroby). Riziko je veľmi nízke, ale ja osobne preferujem bezpečnejší sex ako sex v klube s prostitútkou. Snáď strach a táto skutočnosť vás natoľko poučila, že tieto služby už vyhľadávať nebudete, to by bolo nie len pre vás najlepšie riešenie. nehovorím o tom, že tie peniaze sa dajú aj efektívnejšie využiť.

Komentáře uživatelů ...

18. 10. 2010 18:22:18
Riziku tu je, nakazit se lze jak pohlavní nemocí, tak i jinou infekční chorobou. Asi sledovat genitálie i celkový stav, kdyby potíže trvaly dále, svěřit se s tím lékaři. Pohlavní nemoci jsou zjistitelné krevními testy.
18. 10. 2010 18:55:29
na AIDS lince mi řekli, že šance na HIV je téměř nulová, že pokud jsem měl kondom tak přes beďary se nepřenáší
18. 10. 2010 19:56:06
ja nechapem, preco takto riskujes svoje zdravie
22. 10. 2010 0:03:49
ahoj,myslím si, že sa vôbec ničoho nemusíš báť. Mám skúsenosť s touto prácou:-( a jediné,čo ti môžem na to povedať, že 99% dievčať-prostitútok (samozrejme ak su to neni nejaké feťáčky alebo ´z ulice´) sa tak strašne boja o svoje zdravie, že niečoho takého sa vôbec nemusíš báť. V každom klube musia chodiť na pravidelné prehliadky a osobne viem, že veľká väčšina, teda všetky okrem tých, v zátvorke sú oveľa čistotnejšie a zdravšie ako si ludia myslia. Vôbec sa neboj a keď si použil kondom, šanca 0! Nemaj stres v hlave, pretože to je jeden veľký dôvod, prečo máš tiež horúčky, kašle... Psychika spraví veľmi veľa! Daj sa do kľudu a vôbec na to nemysli, neveril by si koľko ľudí chodí do takých podnikov. Hercov, hokejistov............ Si 1000% zdravý
28. 1. 2011 16:52:59
ahoj, aj dievčatá z privatov dbajú na svoje zdravie alebo iba tie čo sú v kluboch?
8. 10. 2011 17:34:43
to že většina prostitutek v klubech chodí na kontroly jsou kecy. Jejich bordel papínkům a bordelmamám jde jen o to, aby jim vydělávaly prachy a jejich zdraví je nezajímá. Jestli někde jo, pak je to vyjímka.
Lukantuss
6. 12. 2011 11:53:51
Dobry den. Chcel by som sa spytat, ze aka je sanca ze som dostal aids, ked som bol s prostitutkou a mal som kondom, no vnikol som do nej tri krat, ani som sa nespravil, lebo som uvidel ze ma menstruaciu a potom som si dal hned dolu kondom a bol som si umyt penis s mydlom. No dva dni na to ma postipkava zalud, bol som u a vzal som si clotrimazole cream a dal som si spravit aj testy na aids, musim pockat tri mesiace. Problem je ze sa psychicky necitim dobre, si to hrozne vycitam a bojim sa toho najhorsieho. Prosim poradte mi aky je vas nazor na to, aku mam sancu ze som to dostal?? Najhorsie ze to bola prostitutka z ulice, tak fakt neviem a neviem ci je pravda ze staci mala kvapka krvy na kozu druheho cloveka a uz si nakazeny?
Fenona
30. 3. 2013 13:38:35
Tak v prvni rade, povinne testy u prositituek jsou jen v Rakousku. V druhe rade, krome Mnichova, se pracuje v celem Nemecku docela bezne tak, ze je oral bez v cene. Ja mam naopak opacny problem, vcera mi sklouzl se zakaznikem kondom, zustal ve mne. I kdyz mi tvrdil, ze je zenaty a ma dve deti, mam zase ja strach, ze muzu byt nakazena :-( jaka je asi pravdepodobnost?
Marty02
6. 8. 2013 13:46:19
Ahoj..prosím pokud možno o uklidnění :) Vím, že jsem si v tomto případě způsobil strach sám, tím, že jsem překročil práh nočního klubu za účelem sexu s jednou z dívek a také bych nepsal, kdyby nedošlo k tomu, k čemu došlo. V tomto klubu jsem byl už před rokem a kamarádi, kteří mě tam zavedli už s ním mají zkušenost dlouhodobější. Považují to za jakousi rutinu při této příležitosti, která se opakuje pravidelně každý rok, a o které není třeba se více rozepisovat. Podstatné je, že jsem měl pohlavní styk a během aktu došlo k protržení kondomu. Nevím, jak dlouho to trvalo, moc dlouho doufám ne. Všimla si toho první ona a do té chvíle jsem měl akorát pocit, že to dře. Dále už jsme po tomto zjištění nepokračovali. Nutno podotknout, že v tu chvíli z toho byla vyplašená spíše ona než já, na mě to dolehlo až za pár dní. Ihned zjišťovala, jestli jsem v pořádku, načež jsem ji ujistil, a zcela popravdě, že jsem a že se spíš bojím v tomto případě o sebe. A ona, že chodí na pravidelné prohlídky, byla to mladá holka. Došlo i k orálnímu sexu (ona mně), ale to bylo ještě ve chvíli, kdy byl kondom neporušen, protože jinak by to už dávno hlásila. K mé ejakulaci nedošlo, protože jsem si pomohl před samotným aktem ve sprše, aby to pak celé trvalo déle. A to byla ta chyba. Trvalo to pak asi až moc dlouho na to, aby to kondom vydržel...bohužel. A jak jsem zmiňoval, že já to nepoznal a že jsem cítil jen dření, bylo také proč. Na žaludu mám od té chvíle červené mapy a na jedné straně i jakýsi plochý puchýř, který trochu pálil, hlavně v kontaktu s vodou, když jsem to chtěl pořádně umít. Na toto jsem náchylný..stávalo se mi to i s bývalou přítelkyní, když jsme to se sexem moc přeháněli, že jsem měl žalud takto "vyřízený". Nicméně, v tomto případě mě to spíš znervozňuje a neustále přemítám co a jak a uklidňuju se tím, že ta holka mi byla sympatická, že ji vykolejilo, že praskla ochrana, že mě podezřívala, že jsem to udělal schválně, což jsem neudělal a nevím proč, že jsem ji věřil její oznámení, že pravidelně navštěvuje lékaře. Samozřejmě nelze v těchto kruzích ničemu věřit..ale v tuto chvíli mi nic nezbývá, je to teprve pár dní, co k tomu došlo, ještě teď mi žalud občas při močení pálí, když se moč dostane na ten puchýřek. A najednou koukám, že píšu a píšu a je z toho sloh bez otazníku, za což se omlouvám. Chci se tedy zeptat, je tu pro mě nějaká naděje či útěcha, že přesto, co se stalo, přes prasklý kondom a "odřený" žalud, by k žádné nákaze nemuselo dojít? Díky moc za trpělivost při čtení i za odpověď.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie