18599  21. 10. 2010 17:52:24

Dlouhotrvající vaginální zánět

Dobrý den, od září mě trápí vaginální zánět. Paní doktorka mi předepsala Polygynax, který stav zlepšil, ale ne úplně, proto mi předepsala ještě Canesten - vaginální tabletu a krém. Tabletu jsem užila a krém teď používám 13dní (nemá se užívat déle jak čtyři týdny). Stav se opět zlepšil, trápí mě svědění, ale zasvědí mě to jen několikrát za den, dohromady to netrvá déle jak 5 minut. Pořád mám ale bílý výtok. Pomůže krém k úplnému vyléčení, když výtok po tabletě stále nezmizel? Už to trvá dlouho a hodně mě to trápí.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte vaginálnu mykózu. K liečbe doporučujem pridať pravidlené a dlhodobé užívania Lactobacilla, kúpite v lekárni, nie je to viazané na recept. Občas si urobte aj výplach napr. Rosalginom.

Komentáře uživatelů ...

22. 10. 2010 11:55:22
podla liecby co ti nasadila to budu asi kvasinky... ak sa necitis dobre chod znova ku gynekologicke. je viacero optareni ktore mozes urobit precitaj si na internete o kvasinkach(candida, myokza). v strucnosti obmedzit/vynechat sladke a alkohol(hlavne pivo), bavlnene pradlo, uzivaj laktobacily(kupis v lekarni). mne s plesnami pomohol Wobenzym (ale je velmi drahy...), pripadne sa vypytaj na imunologiu. Hlavne je nezanedbat tento problem.
1. 11. 2010 22:23:24
pri opakovanych zapaloch je dobre vysetrit aj chlamydie, mykoplazmy a ureaplazmy, vtedy byvaju casto pridruzene aj ine bakterie a zapaly sa opakuju...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky