18752  26. 10. 2010 14:20:28 - mamicka

Neklidný spánek? Spí s rodiči

Dobrý den, chci se zeptat synovi je 7 let, každou noc se kolem půlnoci jedné hodiny probudí a příde k nám do ložnice do postele spát? Nevíme si rady, nechybí synovi nejaké vitamíny? Proč se pořad vzbudí? Usína sám, když se ho ptáme řekne, že se bojí tmy, také je menšího vzrastu, souvisí to s probouzením v noci a tak roste pomalej? Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa bojí tmy, tak choďte k nemu do izby a nechajte mu malú lampu svietiť a počkajte u neho dovtedy pokým nezaspí. Už má dosť rokov, aby spal sám v izbe, podľa mňa sa u vás cíti pohodlnejšie a ak je jedináčik alebo je v izbe sám, tak mu je len smutno.

Komentáře uživatelů ...

26. 10. 2010 20:32:30
Budte pokojní, nič mu nieje. Deti to robia často. Nič mu nechýba. Túži po vašom kontakte. Skúste vydržať vyrastie z toho a radi budete na to spomínať.
19. 1. 2011 10:16:43
Dobrý den,máme 8letou dceru a odmítá ve svém pokojíčku ,se svou sestrou i usínat.Je v naprostém pořádku,zdravá.Ve škole nemá žádné problémy.Vždy nastane problém až navečer před spaním.Začne plaket a vyžaduje spát s náma.Máme tři děti,nejmladší jsou dva roky a tak je to veliký problém.Každou noc se s manželem střídáme a spíme vždy jeden s ní.Tvrdí,že neví proč to dělá.Ví jen,že to není strachem.Už jsme v koncích.Trápí to celou rodinu.Neumí nám někdo poradit prosím?Děkuji Jana

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí