18930  31. 10. 2010 18:30:32

Pomočování, je mi 19let

Dobrý den, mám takový hloupý problém. Tenhle týden se mi doma mockrát stalo, že si tělo ve vteřině řeklo, že potřebujem na záchod, kdybych neběžela, tak bych to pustila. Pořád mi to přišlo normální, ale asi třetí den, jsem byla ve městě a opět to přišlo a já jsem nestihla doběhnout na záchod a úplně se pomočila:( je mi 19 let a tohle se mi nikdy nestalo a asi se ani stát nemělo:( jinak jsem v pořádku a "čůrání" mě nepálí. Beru prášky Zoloft. Tak bych se chtěla zeptat, jestli mám něco s ledvinami nebo moč. měchýřem, nebo se prostě stalo co se stalo. A nebo jestli to má něco společného s bráním Zoloftu? Nechce se mi tohle vysvětlovat mému doktoru. Moc vás prosím a děkuji za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, to skutočne nie je hlúpi problém, je to vážny problém, ktorý je nutné riešiť. V príbalovom letáčiku lieku Zoloftu som našla medzi menej častými vedľajšími účinkami: " svalová slabosť, triaška svalov, poruchy močenia, nočné močenie, nadmerné močenie, problémy vo všeobecne s močením." Takže to môže byť vyvolané aj týmito liekmi. Preto pred lekárom určite spomeňte, že tento liek užívate. Ak sa to bude u vás opakovať a iná patológia v urologickom trakte sa nenájde, tak možno bude vhodné zmeniť daný liek za iný preparát.

Komentáře uživatelů ...

31. 10. 2010 18:37:20
Buď ste prechladená alebo máte hyperaktívny močový mechúr.Nuž,tento problém je potrebné liečiť s lekárom takže sa zato nehanbite.
31. 10. 2010 18:55:42
Já jsem jednou takhle prochladnul - a byl jsem moc rád, že mám doma WC hned vedle ložnice, jinak bych nestíhal. Ale věděl jsem na 100%, že je to od nachlazení. Doktor mi nasadil antibiotika a za pár dní bylo po problému. Takže nevím, jestli i u vás je to pouhý zánět.
1. 11. 2010 15:12:56
Mockrát vám děkuju za odpověd!! A dám tedy na vás a dojdu si k doktorovi.. Pro mě to bylo něco neuvěřitelného, myslela jsem že se snad propadnu hanbou:( ale léčit se to teda asi musí.. Ještě jednou děkuji:)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot