19066  3. 11. 2010 21:58:00

Obřízka nebo neco jiního?

Dobrý večer, takže už som tu písal ohľadom toho slabého orgazmu, volám sa Peťo mam 13 rokov masturbujem od 12,
tak pred 3 rokmi sme boli za lekárom a tam mi nasilu pretiahli predkožku (nemám z toho najlepšie spomienky) a teraz sa mi znovu prilepila lebo som nemal akosi čas, škola a podobne, takže hovoril som mame, aby so mnou šla na obriezku, ale ona mi povedala, že ona obriezku nechce, že ten žaluď budem mať vždy odkrytý, ale ja všetko viem ohľadom Obriezky. Ona proste nechce, aby som mal obriezku. Dá sa to aj nejako inak vyriešiť? Nejaka masť, preťahovanie v horúcej vode ale v 13 rokoch to už asi nepôjde neviem. Vďaka vopred za všetky odpovede

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To ste akože nemal čas na osobnú hygienu? To skutočne neverím, že by ste bol tak zaneprázdnený. Trošku ste si to aj sám zanedbal. Skúste teraz aspoň mesiac pravidelne, najlepšie každý deň po kúpeli si predkožku preťahovať cez žaluď. Ak to nepôjde, tak obávam sa že ani žiadne maste vám nepomôžu a bude nutné to riešiť obriezkou. Nechápem postoj vašej matky, tá by si mala radšej prečítať problémy, aké potom muži majú, ak si obriezku nedajú a potrebujú ju. Ich pohlavný život je obvykle bolestivý a nepríjemný a prečo majú muži takto trpieť keď nemusia. To či budete mať obriezku alebo nie to na vás nič nezmení, ale pomôže vám to vyriešiť pre vás veľmi dôležitý problém, ktorý máte!

Komentáře uživatelů ...

3. 11. 2010 23:28:27
Zkus mamu přesvědčit, abyste navštívili lékaře. Neznám stav, ale obřízka se mi jeví jak nejlepší řešení. Odkrytý žalud ničemu nevadí, ve skutečnosti ho má i dost neobřezaných mužů. Jestli ti je 13, rok už masturbuješ, tak moc nevěřím tomu, že by přetahování nějak pomohlo. To pomůže, pokud se s předkožkou dosud nemanipuloval, nebo jen málo. Horká voda - teplá voda uvolňuje, ale to funguje jen v teple. Navíc horká voda na genitálie není vhodná, může způsobovat neplodnost. Voda by naopak neměla být příliš teplá. Některé masti vedou k dočasné větší pružnosti předkožky, bohužel po dobrání masti se vše vrací zpět (dlouhodobě nelze užívat). Obřízka je nenáročný zákrok, v tomto věku se výborně a rychle hojí. Budeš muset jen vydržet tak 5 týdnů bez masturbace. Jestli masturbuješ hodně, tak před zákrokem si zkus natrénovat abstinenci (třeba 3 týdny nemasturbuj). Někteří muži si naopak dávají dělat obřízku, protože se jim to líbí, u některých to je na přání partnerky. Zkus to mamě vysvětlit, myslím že to pochopí. Když ne od tebe, tak od doktora snad ano.
4. 11. 2010 6:23:41
Servus Peťo. Už jsem ti psal k tvému prvnímu dotazu.(Svůj první skutečně silný orgasmus jsem tam popsal tak sugestivně, že mi to hned smazali) Proto usuzuji podle toho, že sis stěžovl na zatím málo uspokohjující orgasmus, že nejsi ještě plně vyvinutý, čili je tu naděje, že to třeba ještě povolí i tou "nekrvavou" cestou - pravidelné stahování při koupání v horké vodě, mazání. Musí to ale posoudit doktor, On rozhodne, jestli stačí to stahování nebo se bude muset obřezat. Je zvláštní, že ty se obřízky nebojíš - taky proč se bát, je to jednoduchá operace - ale máma ji nechce. Nemá ona nějaké předsudky proti Židům? Ti obřezávali chlapce hned po narození, a to už odedávna - píše se to i v bibli. Ale k tomu lékaři jdi co nejdřív (čo najskôr) - čím mladší, tím lepší. Držím ti palce, Peťo!
4. 11. 2010 6:32:38
P.S. a ještě k tomu 4.11.2010 6:23:41 : Prosím vás pane, co ho strašíte neplodností z horké vody? a)V té vaně člověk pobývá nanejvíš 20 - 30 minut a po 10 min. už je stejně ta voda chladnější. Teplo, jeli snesitelné, že v té vodě člověk vydrží, nepoškozuje varlata ale pouze ničí spermie a 13-letý Peťo zatím být otcem určitě ještě nechce. b) nemusí do té vody strkat i šourek. Stačí, když si ji natočí do nádoby a bude tam koupat jen penis.
4. 11. 2010 8:52:36
mama nechce lebo by bolo vidiet zalud? co za komplex mama ma. Treba jej povedat ze predkozka patri medzi 10 zbytocnych veci na ludskom tele (ako napr. aj tzv. zuby mudrosti) a su to veci ktore sme potrebovali este ked sme zili v jaskyniach :)))))
4. 11. 2010 9:20:07
ho ho ho, považovať predkožku, kde je najviac nervových zakončení na tele za zbytočnosť, môže iba veľký neznalec...
4. 11. 2010 10:27:54
k 4.11.2010 9:20:07 : Prosím vás, tohle neřeště v přítomnosti pacienta, který asi bude muset podstoupit obřízku. Tady by asi bylo (konečně taky jednou) v zájmu dobré věci, aby to adminy smazal. Asi i to strašení neplodností z horké vody.
4. 11. 2010 10:46:31
A ještě k "ho ho ho..." Jste si jistý, že těch nervových zakončení je nejvíc naozaj v předkožce a ne třeba v objímce žaludu? Proč by příroda dávala takovou citlivost do kůže, která má za účel krýt a chránit citlivé místo.
4. 11. 2010 11:38:55
vy ste príroda, keď viete, že jediným účelom predkožky je kryť a chrániť citlivé miesto? Čo keď k tomu patrí aj sexualita a potešenie? prečo veľa starších obrezaných mužov sa sťažuje na chýbajúci orgazmus? a prečo by mal admin mazať názory, s ktorými vy nesúhlasíte? Všetci majú tvrdiť, že obriezka je super, nemá žiadne negatíva a každý kto nie je obrezaný, je chorý?!
4. 11. 2010 12:57:53
Dosud jsem neslyšel, že by si některý judaista nebo muslim stěžoval na nedostatečnou sexuální citlivost či dokonce chybějící orgasmus. Naopak, četl jsem jedině samou chválu obřezaných na úpravu svého penisu. Takže hlavním zdrojem rozkoše asi nebude sama kůže. A proč by měl být váš komentář smazán? Protože zbytečně plašíte a stresujete kluka před operací. Naštěstí je Peťo statečný, statečnější než vy, bojko.
4. 11. 2010 13:12:33
koľko judaistov a moslimov poznáte osobne a tak dobre, že preberáte jeho sex. pocity? asi ich veľa nebude :))) Počuli ste samú chválu? to ste asi hluchý, skúste pohľadať na internete koľko spoločností a podporných skupín existuje pre podporu mužov, ktorí boli obrezaní a nesúhlasia s tým, koľko existuje spôsobov na opätovné navrátenie aspoň akej - takej predkožky (naťahovanie, plastické operácie) Prečo by to milióny mužov na svete robilo, keby boli spokojní s tým, že sú obrezaní?
4. 11. 2010 15:03:47
ale ja nemam na výber keď už ju raz mám zúženu čo možem ja urobiť...veľa spolužiakov ma obriezku a vravia že je to OK len 1. Týždeň pobolievalo sem tam nejaká krv ale inak v pohode..a fakt nechápem keď sa tu niektorý ľudia hádaju na komentároch každý ma svoj názor a za odpovede ďakujem.
4. 11. 2010 15:13:41
Pro 4.11.2010 9:20:07 a 4.11.2010 13:12:33 : Proč to řešíte právě v tomto vlákně? Má to cenu, jestli tazatel jinou možnost nemá? PROTO ŽÁDÁM ADMINA, ABY KOMENTÁŘE O "ŠKODLIVOSTI" OBŘÍZKY I KOUPELÍ V HORKÉ VODĚ Z TOHOTO VLÁKNA SMAZAL pochopitelně včetně mých reakcí . Zdeněk.
5. 11. 2010 7:38:19
nikto tu nehovorí o škodlivosti obriezky, je prirodzené, že človek má poznať celú pravdu, ani doktor pred hociktorou operáciou Vám nebude uvádzať samé pozitíva, ale povie ako sa veci majú a to niekto urobil aj tu - bola to reakcia na do neba vychvaľovanie obriezky, že je to tá najúžasnejšia vec na svete, ako sa tu často prezentuje. Ak má na to zdravotné indikácie, nech ide na obriezku, ak na nej doteraz nebol, asi tie zdravotné indikácie nemá...
5. 11. 2010 7:53:41
k 5.11.2010 7:38:19 : Vy asi nechápete, co píšu: Je to váš názor, hádejte se o tom někde pod dotazem dospěláka, ale neblbněte hlavu nedospělému pacientovi!
5. 11. 2010 12:42:58
inými slovami: hovoriť pravdu dospelému sa môže, hovoriť pravdu nedospelému sa nemôže a vy píšete niečo o blnutí hlavy :)))
5. 11. 2010 13:08:07
Toto je nemožný beran! Raději pošramotí klukovi zdraví a budoucnost, než by uznal, že tady je to nejméně vhodné místo pro jeho nepodložené hypotézy! Jdi se raději pást na tatranské louky, berane!
5. 11. 2010 13:17:22
Morální kodex tohoto servru je pozoruhodný: Popisujete-li 13-letému juniorovi zážitky z orgasmu vyvolaného masturbací, kteroužto činnost tazatel již dobře zná, okamžitě to smažou, patrně z obavy, abyste ho mravně nenarušili. Když tu však někdo ohrožuje zdraví téhož dítěte tím, že jej odrazuje od banálního ale potřebného chirurgického zákroku, tak to tu klidně nechají dál negativně působit.
5. 11. 2010 13:44:24
kto koho odradzuje od zákroku? kto kedy napísal, aby na ten zákrok nešiel? trpíte vidinami a čítate to, čo tu nie je? na tú narážku na Slovákov s tatranskými lúkami nebudem reagovať. Asi sa hráte na veľkého doktora a záchrancu. Pisateľ bol u doktora, ten ho na obriezku neposlal, asi vie lepšie ako vy, či má, alebo nemá ísť na zákrok, tak nedramatizujte typu, že tu niekto niekomu ničí zdravie lol :)
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot