19119  5. 11. 2010 12:41:58

Pravidelné bolesti břicha

Dobrý den. Je mi 46 let, mám pravidelnou menstruaci a vždy každý měsíc 12.-14. den mě začne bolet břicho úplně dole vprostřed a mám velký vodnatý výtok, který trvá asi 3 dny. Bolesti jsou dost silné a trvají asi týden. Myslela jsem si, že jsou to ovulační bolesti, ale gynekolog mi to vyvrátil, že v mém věku je to nepravděpodobné. Vyšetřil mě ultrazvukem a vše je vpořádku. Čím by to tedy mohlo být?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Keďže je to pravidelné a vždy v strede cyklu, tak mi to logicky prihráva na možnosť ovulácie. Pokiaľ lekár na vás nenašiel inú patológiu, tak to bude skutočne spojené len z cyklickými zmenami, ku ktorým v strede cyklu dochádza.

Komentáře uživatelů ...

5. 11. 2010 13:17:18
Taky bych řekla, že je to ovulace.
29. 9. 2011 9:48:15
Dobrý den, mně je 39,mám naprodto stejné příznaky jako vy.Jen mé bolesti začínají hned po ukončení menstruace,velké bolesti a velký výtok, ale takový bílí průsvitný hlenovitý výtok.Menstruace vždy pravidelná.Včera jsem dokonce měla i hnědokrvavý výtok,ale také velké bolesti břicha.U lékaře jsem byla odebral mi krev ,jestli nemám endometriozu,ale nepotvrdilo se to.Na ultrazvuku vše v pořádku,občas cista,ale ta samovolně mizí.Bolesti trvají týden,ale i po té mě pobolívá břicho ikdyž už né , tak intenzivně až do menstruace. Jsem z toho už zoufalá.Prosím neporadili byste mi co by to mohlo být?

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky