19227  8. 11. 2010 8:57:12

Zapomenutá pilulka v 1.týdnu

Dobrý den, užívám Minisiston již několik let .Teď se mi stalo, že jsem zapomněla užít 3.pilulku z plátíčka-beru vždy kolem 20.hod.,ten večer byl nechráněný styk, přišla jsem na to druhý den večer a vynechanou pilulku již jsem nebrala, pokračuji v užívání normálním způsobem. Je možné těhotenství z tohoto jediného pohl. styku?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tú zabudnutú tabletku by ste mala užiť, je to aj v inštrukciách v príbalovom letáčiku. Doporučujem si ho prečítať aspoň v týchto situáciách. Riziko tu samozrejme logicky je, keďže je to ešte k tomu v prvom týždni užívania. takže teraz od urobenia chyby 7 dní sa pri styku chráňte kondómom alebo aspoň prerušovanú súlož.

Komentáře uživatelů ...

DenisaSrettrova
14. 8. 2012 15:21:55
Dobrý den, potřebuji pomoc s problémem, který se u mě vyskytl. Včera ráno jsme měli s přítelem pohlavní styk, chvilku po té jsem si vzala pilulku (minervu), ale dnes ráno se mi stala nepochopitelná věc. Pilulka mi směšným omylem spadla do umyvadla, takže jsem ze strachu a stresu udělala to, že jsem si vzala pilulku na jiný den. Co mám prosím dělat dále? Pokračovat v užívání tak, že budu mít vlastně o jeden den zpožděno a na poslední den braní bych už jí neměla? stane se něco? Prosím o odpověď, jsem úplně strachy bez sebe :(

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky