19247  8. 11. 2010 14:47:11

ATK Milligest

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Beru poprvé HA Milligest. První prášek jsem si vzala v době kdy jsem začal špinit( tudíž mi začala menstruace). Bylo to přesně v půl 7 večer a ráno mě přítel vzbudil kolem 6hod ranní a milovali jsme se a on se do mě. Myslíte si, že můžu otěhotnět i když beru prášky pravidelně i nadále?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ak užite prvú tabletku v prvý deň menštruácia (za prvý deň menštruácie sa považuje nie špinenie, ale až keď začnete krvácať), tak ste plne chránená po 24 hodinách od užitia prvej tabletky. je to bežne uvedené v príbalovom letáčiku. stačí si ho len prečítať, čo vrelo doporučujem.

Komentáře uživatelů ...

9. 3. 2011 11:19:23
můžu se jen zeptat? brala sem Diane 35, ale v letáčku bylo že se doporučuje brát jen půl roku, a já ho na doporučení brala 2 roky, ted mi změnila prášky na Milligest, ale všude co sme četla tak holky přibrali, přestali mít chut na milování, bolí z toho hlava...můžu mít z toho taky nějaký problémy, jaký je riziko že zůstanu jaká sem?
Kacenka [Porodní asistentka]
9. 3. 2011 16:41:08
Pokiaľ zatiaľ žiadne problémy nemáte, tak nie je ich obávať. Každé telo je iné a každé telo na ten istý preparát môže zareagovať inak. Takže pokiaľ vám vyhovuje a nemáte žiadne problémy, takt o neriešte!

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky