19307  10. 11. 2010 8:01:29

Manželka se zamilovala

Čau, přišel jsem manželce na nevěru.
Nic nezapírá a sdělila mě, že je do něj zamilovaná prožívá něco krásného a ať to nechám být. Jsme spolu 10 let máme dvě krásné děti 8 a 5 let, dům a jsme bez dluhů, oba úspěšní v práci. Odmítá se mnou spát jakýkoli dotek je jí nepříjemný a vynucený. Tvrdí mi, že chce aby děti vyrůstaly v celé rodině a ať si taky někoho najdu, ale to já nechci. Mám jí stále rád a ona mi tvrdí že všechno chce čas a prý snad její zamilovanost přejde, ale vydím na ní jak se trápí, že se sním "asi" nestýká. Poradíte mi někdo jak dál připadá mi že se mi zhroutil celý svět.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Ani sa Vám nečudujem, že to takto pociťujete. Vaša manželka má mimomanželský vzťah a Vás postavila pred hotovú situáciu. Udivuje ma jej reakcia, že kvôli deťom máte ostať ako rodina. Chápe ona vôbec toto slovo? A Vy? Musíte byť v riadnom šoku. Toto rodina teda vôbec nie je. Ste dvaja spolubývajúci. Ak aj Vaša manželka nič riešiť nechce, Vy začnite. Ani deti sa v tejto situácii nebudú vedieť vyznať a napätie, ktoré je medzi Vami prenášate aj na deti. Takže rozhovor o pokračovaní Vášho vzťahu je plne na mieste!

Komentáře uživatelů ...

10. 11. 2010 13:06:07
Souhlasím s vámi, ale co mám dělat já si uvědomuji, že je to konec, nezareagovala při mém zjištění tak, jak bych očekával (omluva, okamžitě to končím, promiň, udělala jsem to abych vypadla ze stereotypu)Tohle bych po 10ti letech manželsví snad i pochopil, občas jsme se hádali, ale nikdy jsem na ni nevztáhl ruku ani jí nic nezakazoval. po těch letech jsem si myslel, že je náš vztah založen na vzájemné důvěře a úcty k tomu druhému.
10. 11. 2010 13:40:43
ja osobne si myslím, že jej to takto vyhovuje. ale otazne je, do kedy jej to bude tolerovať milenec? ak mu na vašej žene naozaj záleží, určite by ju chcel pre seba a asi ani vašej manželke nazáleží príliš na milencovi, inak by odmietala zrejme žiť len ako jeho milenka. Tiež si myslím, že vy by ste to mali vziať do vlastných ruk. Máte predsa svoju hrdosť a svoju cenu. Vaša žena sa musí rozhodnúť buť pre jedného alebo druhého. Takto sa iste do nekonečna žiť nedá.
10. 11. 2010 18:11:51
Zrejme je vo vasom vztahu stereotip, nuda a Vasa manzelka potrebuje mat znovu pocit zamilovanosti, skusit nieco nove a to nie je dobre.Nech si premysli, co vlastne chce. Vy nie ste opicka na gumicke! Majte svoju hrdost!Porozpravajte sa s nou. V trojici sa zit neda.
15. 11. 2010 23:56:00
Taky přidám podnět.Zjistěte si, kdo že vám to vlezl do vašeho štěstí, zjistěte si o tom chlápkovi všechno.Dobře potom zvažte informace, které nabydete a zahajte ofenzivu.Vaše paní je teď zaslepená, ale to neznamená že je odsouzenihodná.To se může stát.Zaměřte se momentálně na něj.Třeba zjistíte že je ženatý, že je kriminální, že je to suchar, který jen využil svého šarmu a z vaši paní si udělal oběť.Postavte se mu do cesty jako chlap,který bude mít všech pět pohromadě a srdce nad kalhoty, tam kde má být.
19. 11. 2010 16:33:59
cau neviem kde mam zacat 12 rokov som stastne zenaty.zistil som manzelkinu neveru o vsetkom sme sa rospravali nic nezapierala.povedala mi ze to bola iba jej slaba chvilka ked sme neboli 5 mesiace spolu,totis to som bol v zahranici za robotov.tak som jej povedal ze vsetko ti odpustim lebo ta lubim a nemozem bez teba zit aj bez mojich 3 deti.povedala ze dobre od teraz budeme zit a milovat sa ako bolo predtym.lenze co sa stalo potom boli sme stale spolu a zili sme ako predtym vsetko klapalo vsetko bolo dobre az som po roku a pol zistil jej druhu neveru pricom to bol moj dobry kamarat,nastevovali sme sa dost casto on je slobodny a ma 25r a moja manzelka ma34r ked som nato prisiel a posiel som za nim , tak my vsetko popisal ako to bolo.hovoril ze prva bola ona ktora si zacala a ze tak na neho tlacila ze nakoniec ho zlomila,a viete slobodny bez dievcata tak dvakrat ho nemusela predsviecat.teraz neviem co mam robit este stale ju milujem a nechcem bez nej zit.
26. 12. 2010 0:30:55
podla mna mas 2 moznosti bud z hrdostou z toho vztahu odid alebo zahraj divadlo, ze aj ty mas inu a si do nej blazon, ak ta miluje, bude zarlit a vrati sa k tebe, ale trochu ju podus. nedoprosuj sa a neponizuj, prestane si ta vazit uplne. podla mna chcela dobrodruzstvo, tak jej ho dopraj. mozno sa ti to zda blbe, ale je to jediny sposob. a hlavne, netahajte do toho deti.
30. 12. 2010 8:59:22
všem děkuji za jejich názor, ale vypadá to, že si nic neuvědomuje,stále od ní slyším pokud odejdeš mysli na děti, nech mi dům a nemusíš platit alimenty :)). Já to vidím tak, že se dům prodá, peníze si rozdělíme a děti budem vyc´hovávat v "střídavé péči". Pokoušel jsem to urovnat po dobrém i po zlém, ztropila před dětmi histerickou scénu. Moje rodina jí nechce ani vidět a její dělá mrtvého brouka, jen její bratr se pokusil jí promluvit do duše. Do manželské poradny nechce jít a jen poslouchá svobodnou 20-ti letou kolegyni z práce. Jako spolubydlící s ní žít nebudu !!! O jejím milenci jsem si všechno zjistil, a ta potvora prý, že je upřímná mi taky hodně řekla , a dost pro chlapa nepříjemný věci o jejím panu dokonalém. Přestal jse jí mít rád jen se mi nechce zahodit 10 let života, dvě krásné děti, které bych chtěl mít u sebe. Už jsem se i na tři dny odstěhoval, přišla brečela a ať jí dám ještě šanci, říkala mi úplně stejná slova co já jí v poslední době, možná si něco uvědomila, nevím. bydlíme spolu chováme se jako rodina ale je tam takové napětí, že čekám že někdo z nás to neustojí a myslím si že sami dva to nezvládnam. Má to cenu ji věřit, že se chce změnit ???
31. 12. 2010 13:18:45
no som hovorila, ze ona si to uvedomí az ked dostanete hrdost a odidete aspon akoze, ale aj tak to bude tazke, treba si urcit pravidla dalsieho spoluzitia a mozno spolu navstivit psychologa. podla mna zena odchadza zo vztahu ked jej nieo dlhodobo chyba a to treba odstranit pricinu. mozno sa vydavala mlada, hned ste mali deti a teraz ma pocit, ze jej nieco uslo... treba spolu vela komunikovat a najst si nejaky konicek bez deti.
9. 2. 2011 20:35:18
Váš příběh ,je naprosto stejný ,jako ten můj a to říkám doslova. Myslím že to chce čas ,ikdyž to pro Vás bude ještě dlouho bolestivé období. Já si zkusil popovídat s psycholožkou , ,přesto že se nic v našem vztahu nezměnilo, bylo mi o něco líp. Vaše žena pravděpodobně nepřemýšlí tím čím by měla.Asi nepomůže ,když ji budete do něčeho tlačit ,akorát ze sebe uděláte většího nepřítele.Žije teď na dluh ,který jednou bude muset zplatit. Hodně štěstí a trpělivosti přeju.
21. 2. 2011 8:14:24
Zdravím,řeším asi taky něco podobného,podle toho co jsem zde přečetl i jinde tak moje manželka je asi trochu zvláštní.Jsme spolu 9let máme spolu 3 děti.Po narození dvojčat náš intimní život ochladl chápal jsem to starost o dvojčata je náročná a rekonstruoval se barák bylo toho hodně.Tak nějak po roce se na našem vztahu co se sexu týče nic nezměnilo a začala mi říkat ať si najdu nějakou milenku.Pokud jsem řekl miláčku půjdeme se pomilovat odsekla najdi si milenku a mě dej pokoj.Rok jsem odolával a pak se to stalo měl jsem chvilkový poměr s její kamarádkou čekal jsem že se něco změní. Řekl jsem jí o tom a čekal že začne žárlit udělá mi scénu ,ale nic se nestalo.Uběhlo pár let samozřejmě hlášky typu najdi si milenku stále trvají.Zhruba před měsícem začala chodit z práce jak sluníčko a mluvila stále jen svém kolegovy z práce.Potom se přidaly telefonáty asi i sms nevím do telefonu jí nelezu.Jestli se spolu někde schází nevím.Je to tak 14 dní jsme se pohádali a chtěl jsem si rozumně promluvit o našem vztahu.Já jí řekl že city které k ní chovám jsou stejné.Na otázku jestli mě ještě miluje mi odpověděla ano ale svým způsobem a že už na mě nemá chuť.V tu chvíli se mi zbořil svět.Nevím co dál jdeme do manželské poradny ,ale nevím jestli se tím něco vyřeší.
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy