19414  12. 11. 2010 13:55:48

Chtěla bych přestat brát antikoncepci

Dobrý den, je mi 17, beru antikoncepci Yaz asi pět měsíců, ale chtěla bych teď dobrat poslední platičko a skončit. Když jsem se ptala na to svého lékaře, tak mi poradil abych antikoncepci nepřestala užívat, jinak bych mohla mít bolesti a mohla bych vykrvácet a to mě polekalo. Antikoncepci mi předepsal nejen proti otěhotnění ale také, protože jsem měla moc nepravidelnou menstruaci a bolesti v podbřišku. Mohli by jste mi prosím poradit co by bylo nejvhodnější? Moc děkují.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To čo vám povedal lekár, veľmi sa mi tomu veriť nechce, lebo to nie je pravda, hlavne o tom vykrvácaní. Ak ATK už užívať nebudete, tak možete mať opäť problémy s pravidlenosťou cyklu a silnejším krvácaním, či bolestivú menštruáciu. To možné je. Ale ak ATK už brať nechcete, tak nemusíte, len doberte celé balenie a nové už nezačnite.

Komentáře uživatelů ...

12. 11. 2010 14:02:11
A chtěla bych ještě dodat k tomu,že jsem teď měla střevní chřipku,mohla mít antikonpce nižší účinky? a mohlo by se mi pak něco stát při užívání jiných léku?Děkují
12. 11. 2010 14:46:14
to co je za blbost ze vykrvacas?to vazne povedal?rozhodnutie urob na zaklade toho, ci je dovod aby si ju uzivala(ci ti nepravidelny cyklus az tak prekaza), ak nie tak ju neuzivaj...neviem ci mas partnersky vztah, rozhoduj sa aj podla toho.pri crevnej chripke moze mat ATK nizsi ucinok.
13. 11. 2010 23:34:21
Ano to mi vážně řekl a navíc moje máma neví ,že užívám antikoncepci a chodí ke stejnému lékaři.Poprosila jsem ho jestli může ať o mém stavu nic neříká a on mě ujistil,že o mém stavu nic říct nesmí,když si to nepřejí, ale pak jsem se od mámi dozvěděla spousty věci.Má to být prý lékařským tajemstvým,tak nevím co teď dělat.Potřebují svému gynekologovi věřit a teď mám strach tam jít.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky