19446  13. 11. 2010 12:04:22

Bolest levého varlete

Již po dobu jednoho měsíce pociťuji bolest v oblasti levého varlete. Proto jsem navštívil urologa, u kterého jsem jinak léčen s prostatou. Ten mi provedl vyšetření ultrazvukem a na mou otázku, proč uvedenou bolest mám odpověděl, že "bolí tak bolí". Do zprávy pak uvedl, že si stěžuji na "bolest levého nadvarlete", což neodpovídá skutečnosti. Žádný lék ani pokyny jsem k věci neobdržel, což dle mého názoru není správné.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie som posudkový lekár, takže nemám právo posudzovať vyšetrenie a postoj vášho urológa na váš problém. Treba sa zamyslieť nad tým, kedy a pri akej činnosti sa bolesť objavila po prvý krát, trošku zmierniť tempo, ak pravidelne cvičíte,a lebo máte veľmi namáhavú prácu, kde napr: dvíhate ťažké bremená. Pokiaľ lekár po vyšetrení nenašiel žiadnu patológiu, ktorá by s pocitom bolestí mohla súvisieť, tak je to zrejme len prechodný problém a aj bez cielenej liečby by bolesť mala sama ustúpiť.

Komentáře uživatelů ...

24. 9. 2011 20:43:54
no mam podobný případ s rozdílem ze mě bolí spíš na dotek nebo tak... z ničeho nic... tak jestli by někdo poradil... bolest není nějak velká... ale nic příjemného to není :)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot