19489  14. 11. 2010 16:55:44

Popraskání pědkožky

Dobrý den, pred 3dny se mi nedarilo stahnou predkozku bez bolesti. Nikdy jsem s tim zadny problem nemel, ale najednou to šlo docela stuha a obcas se mi objevila malinka prasklinka pod predkozkou kapicky krve, ale nijak to nevadi za par hodin ani nevim ze jsem to tam mel. Jen to mam trochu zcervenale a trochu vysusene nevim jestli se nejedna o mykozu. Potreboval bych poradit nejakou zvlhcujici masticku volne prodejnou v lekarne. Mám akorat strach ze mi jde bolestne stahnou jako by nesla pretahnout. U doktora jsem nebyl , ale kamarad mi poradit (zdravka, urologie) ze existuje nejaka masticka. Budu rad za jakoukoliv radu nikdy jsem tento problem nemel.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa skutočne jedná o kvasinky, teda mykózu v lekárni aj bez receptu dostanete kúpiť rôzne druhy antimykotických mastičiek, stačí si len vybrať. Používať by ste ju mal minimálne 7 až 14 dní, alebo pokým sa príznaky úplne nestratia.

Komentáře uživatelů ...

14. 11. 2010 19:45:17
Na mykozu exustuje masticka volne dostupna napr. Canesten, Candibene. Skore uzdravenie, ak to neprejde, navstivte lekara. Neni zly ani biely jogurt trocha potriet ak to moc stipe.
nikulik
7. 11. 2012 23:16:29
Zdravim..Asi mam podobny problem,chcel by som vediet ci mastiky pomahaju...Na predkozke mam prasklinky,male boele jazvicky ktore ked prasknu tak je to az do ziveho, strasne to boli,stava sa to pri kazdom stahovani predkozky.Trva to cca. pol roka.Zle sa to hoji,predkozka je sucha a ctliva pri stahovani.Co to moze byt? Pomozu na to vobec nejake maste??..DAkujem za skoru odpoved..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie