19547  16. 11. 2010 11:57:40

Když není ejakulace

Dobrý den, je mi 40let a mému příteli 45. Jsme oba rozvedení žijeme spolu 2 roky a oba máme děti z předešlých vztahů. Pohlavní styk máme poměrně pravidelný. Ke styku máme dobré podmínky a s erekcí nemá můj přítel nikdy problém. Ovšem málokdy dojde u něho k vyvrcholení. Zkoušela jsem různé způsoby, tvrdí, že když se na to soustředí, je to vždy problém. Měl to prý se všemi partnerkami. Někdy se to povede, ale nevypozorovala jsem, co je tou hnací silou. Nevím, zda chyba je na mé straně nebo zda jde o běžnou věc. Za svůj život jsem se s něčím podobným nesetkala. Potřebovala bych poradit, co s tím. Děkuji za odpověď. Květa.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vo vás nie je rozhodne žiadna chyba. Vy za to nemôžete! Váš partner by to mal riešiť s urológom, problém má hlavne on! Nie je to bežné a ani normálne. zažila sa za 8 ročnú prax v jedom IVF centre, kde som istý čas pracovala, že dvaja muži neboli schopný dosahovať orgazmus, teda aj ejakuláciu inak ako len masturbáciou. pri styku toho NIKDY neboli schopní! Problém môže byť v systéme, ktorým ejakulát prechádza pri ejakulácii von. Dochádza aspoň k pocitovému vyvrcholeniu, alebo ani to nie? Ak áno, tak sa môže jednať o tzv. retrográdnu ejakuláciu a je nutné vyhľadať urológa a riešiť to s ním.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie