19578  16. 11. 2010 21:54:55

Bojím se o své dítě!

Má přitelkyně je po umnělém oplodnění ve 14týdnu začala z ničeho nic krvacet ale hodne. Doktor ji prohlidnul a dite jsem vydel i ja a bylo čile k svetu mame se bat, ze o to prijdeme? Prosim o odpoved Lekaři v Břeclavskej Nemocníci nechteji nic řict a vyzvýdaji jak Hloupí až pro mně nepřijemně zvedaví. Děkuji za odpověd všem Petr

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý pán Peter, veľmi by som vám chcela pomôcť a podporiť vás, ale to nie je v mojich silách. Ako iste aj sám viete, že krvácanie v tehotenstve nie je veľmi dobré a skutočne môže znamenať aj potrat, teda stratu dieťatka. Pokiaľ ale sa lekárom podarí krvácanie nie len odhaliť ale aj zastaviť a na plod to nebude mať žiadny dopad a bude vitálne, tak to vôbec jeho existenciu ohroziť nemusí. Veľmi vám drží palce,a by to bol aj váš prípad a už aby ste nemali žiadne komplikácie!

Komentáře uživatelů ...

17. 11. 2010 19:26:31
Dneska jsem byl opet v nemocnici od vcerejska od 17hod nekrvaci,ale kontrola bude bud zitra nebo v patek,modlim se aby to moje male prežilo,mam jeste otazku,rekli nam ze placenta je nejak nizko,nebo že dite je nejak nizko,je to spatne nebo co to znamena,dekuji za dalsi odpoved,moc mne mrzi že lekari vubec nic nerikaji,to snad neni normalni,vubec nekomunikovat s rodici 1ditete..
18. 11. 2010 0:08:11
Ahojky,nízko položená placenta se občas objevuje,ale většinou,se sama upraví.kdyby bylo něco v nepořádku,tak by to doktoři určitě řekli.A pokud s nimi nejste spokojeni,tak se raději zaregistrujte u jiné nemocnice,kde Vám určitě všechno vysvětlí.Držím palce a přeji,ať se Vám narodí zdravé děťátko.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk