19845  23. 11. 2010 11:03:04

Kde si mohu nechat udělat test na chlamýdie?

Dobrý den, mám dotaz kde si mohu nechat udělat test na chlamýdie rychle bez objednání? Pravidlo co jsem se setkal objednání k urologovi 2 měsíce dopředu, udělá test, na který se čeká 2 týdny pak objedná za dalších 14 dni a pak léčba. Předem děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Inkubačná doba chlamýdiovej infekcie je 1 až 3 týždne od preniknutia choroboplodných zárodkov do organizmu. Takže pokiaľ ste mal pohlavný styk včera alebo pred pár dňami s podozrivou osobou, tak žiadny test vám teraz neukáže pravdivý výsledok. Naopak ak máte podozrenie, že problémy, ktoré máte môžu súvisieť s chlamýdiovou infekciou, tak by ste mala vyhľadať lekára a to buď urológa alebo dermatovenerológa. Sú aj špeciálne laboratóriá, kde vám test môžu urobiť za poplatok na vlastnú žiadosť.

Komentáře uživatelů ...

23. 11. 2010 13:04:14
musíš mít nějaké obtíže, pak ti ho udělá obvodní a bude to trvat asi týden. zdraví Dědek.
24. 11. 2010 6:26:50
Je to možné i za poplatok v biologickom laboratóriu polikliniky, alebo nemocnice. Je vhodné sa isť spýtať. Nie všade robia odbery. Odber možno vám poradia spraviť u obvodného a vzorku odnesiete do laboratória. Tam si pôjdete i pre výsledok.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie