19915  24. 11. 2010 19:04:52

Masáž a sex. vzrušenie

Dobrý deň. Bol som na celotelovej masáži, a ked som ležal na chrbate som pocas masaze nôh dostal erekciu. Mal som na sebe plachtu, ale postavil sa mi uplne a jasne ze si to vsimla. Potom som sa siel sprchnut v tej miestnosti a stale bol hore. Nieje to trochu hanba, ked ma vzrusi dotyk pri masazi. Mal som chut odhodit tu plachtu, aby ma za neho chytila ale jasne ze by sa iba pozerala co robim (je normalne keby som poprosil ze chcem bez plachty, som asi exhibicionista) Bol som tam strasne vzruseny a mal som sto chuti to spravit. Som normalny ked myslim na take veci stale a stale a vsade? Skoro som sa pri tom spravil.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie je na tom nič zlé, pokiaľ vás to len napadlo, tak za svoje predstavy a myšlienky sa hanbiť nemusíte. Horšie by bolo, keby ste to aj spravil. To by zrejme už problém bol!

Komentáře uživatelů ...

24. 11. 2010 19:14:11
tak nechod na masáže.A masér/rka určite nie je zvedavý/á na tvoju pýchu.Si moc mladý a preto vzrušivý,lebo si moc namýšľaš.
24. 11. 2010 19:32:05
Tohle masérky (normálních, neerotických) masáží znají. Někdy se to stane i pánům kolem 50, jak vyprávěla jedna masérka v televizi. Pána určitá masáž (nevím jestli chodidla, kolena či co) přivedla téměř k ejakulaci. Tak to pak řešili, že se masáž přerušila, pán si odběhl ejakulovat na WC a pak se pokračovalo. Pokud má masáž nějaké zdravotní důvody, tak na ni choďte dál. Problém s masérkou předem proberte, asi tak, že když k tomu dojde, tak si dojde ulevit na toaletu. Ona pochopitelně na Vaše erekce zvědavá není. Ale k těmto věcem asi dochází častěji, jen se o tom tolik nemluví. Možná by i pomohlo masturbovat těsně před masáží, pak by reakce na dotyk byla přece jen slabší.
24. 11. 2010 19:49:45
Pri masáži sa také vzrušenie môže dostaviť. Ale ostatné chute si musíme nechať ujsť. Sme ľudia a nie všetko čo by sme chceli sa hodí vždy a všade. Vy ste mal príjemné pocity, ktoré vás doviedli k vzrušeniu. Ale pochopte ju, je to len jej práca, nemusel ste byť pre ňu nijako zaujímavý, ani príjemný,len ste si domýšlal, ( to stých príjemných pocitov), možná ste pre ňu bol až smiešny. Preto radšej myšlienky držte na uzde. Aspoň viete aké to môže byť príjemné - taká masáž so svojou partnerkou. To už je o inom a tam si môžete dovoliť fantáziu lietať. Takže nie ste chorý, nechal ste sa uniesť.
24. 11. 2010 22:26:45
Pri vzruseni cloveka napadne hocico, a asi to tak bolo aj u mna. Hovorili sme o hocicom, a videla ze musi davat pozor aby nebuchla nahodou, ale v poho. Stalo sa mi to pri masazi vnutornych stehien ked som myslel ze pojde este dalej..)) Mozno som bol ozaj pre nu smiesny ked mlady a hned sa mu postavil.. Mam pocity ze by sa to stalo aj pri muzovi a preto to radsej neskusam:) a dakujem za myslienky.
25. 11. 2010 9:55:01
Mne sa to stalo tiez, ale prezieravo som si pod plachtou nechal slipy :) Bolo to pocas masaze vnutornych stran stehien. Myslim, ze su na to zvyknute ;)
25. 11. 2010 15:26:14
Masáž vnitřních stehen, nebo i hlazení v této oblasti, vede pochopitelně ke vzrušení - téměř u každého. Takže pokud stejné masáže dělá i jiným mužům, tak je masérka na erekci zvyklá. Přes genitálie mějte nějaké prostěradlo nebo ručník, pokud by se měla blížit ejakulace, tak klidně požádejte o přestávku, že si musíte kráce odejít na WC, masérka to pochopí. Masérky tyhle věci sledují i jako ženy, je to zpravidla i baví. Ovšem je naprosto nepřípustné, abyste si plachtu stáhl a ukazoval jí vlastní erekci či ejakulaci. Pokud na masáže chodíte, jsou zdravotně vhodné, tak se s masérkou domluvte předem. Řekněte ji, že dojde možná ke vzrušení, domluvte si případné odběhnutí na WC, nebudete jediný, kdo to takhle dělá.
25. 11. 2010 18:50:03
Asi tak, maserky sa na tom zabavaju, ked hladia stehna a sleduju co a ako.. a ked nic, tak este trosku pomasiruje a je to. Ako pisete ved su zeny.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie