20121  30. 11. 2010 10:51:15

Hlas mi nehrubne

Dobrý deň,
mam 15 rokov. Mam "buzerantsky hlas", co mam robit? Uz som aj mutoval, ale moj hlas sa vyrazne nezmenil. Je neprijemne, ked sa vam kvoli hlasu kazdy smeje a povazaje vas za buzeranta. Da sa s tym nieco urobit?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S tým asi nepomôžeme, hlas nedokážeme zmeniť. Nie je to zdravotný problém. Aký hlas budete mať, vám bolo dané už pred narodením, za to môže genetika a postavenie hlasiviek.

Komentáře uživatelů ...

30. 11. 2010 18:21:46
Jestli už jsi mutoval, tak se s tím asi nic nedá dělat. Jen si uvědomit, že NEEXISTUJE ŽÁDNÝ BUZERANTSKÝ HLAS. Homosexuál se nepozná podle hlasu. Měl snad Eduard Kohout, Eduard Cupák nebo Jean Marais nějak jiný hlas než normální muži? A znám i dost mužů s vysoko posazeným hlasem, kteří jsou prokazatelně heterosexuálové - mají partnerku či manželku, děti. Takže ten vysoko posazený hlas budeš muset vzít jako takovou svoji charakteristickou zvláštnost, něco jako erbovní znamení, čím se hned tak někdo pochlubit nemůže.
1. 12. 2010 0:09:33
Já si na lidí vážím úplně jiných věcí, než jaký mají hlas. A pokud narazíš na trotla, který bude hledět právě na něj, tak se na to vykašli. Za to nestojí.
1. 12. 2010 18:00:41
by som zmenil priatelov, ked maju problem s tym ze rozpravas ako homosexual (podla nich) tak nestoja ani za prd. Niektori z nich ma moznno tak maleho ze zensky klitorist je vacsi :))
1. 12. 2010 18:16:10
Tak mě napadá, jestli si to nevymýšlejí sami homouši, aby se zamaskovali? Např. ty nejhezčí vtipy o homouších si snad museli vymyslet oni sami na sebe, ty by prostě normálního člověka nanapadly. (jako třeba že nejvtipnější anekdoty o Žedech jsou ty židovské)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie