20333  5. 12. 2010 14:21:51

Zajíždní varlete do podbříšku

Ještě bych chtěl jednu otázku, ikdyž mě kolega uklidnil, že je to prý celkem běžné. Není zvláštní, že dřív mi to nedělalo? A že mi to dělá jen u pravého varlete? Celkem bych na to nebral ohled, ale celkem si všímám, že ikdyž mi potom co varle zajede, hnedka zase sjede zpátky na své místo, tak mi to dělá i u maličkostí. Třeba když se zvedám ze židle, nebo jakoby, když uděláte ten "tah" že se vám varlata jakoby povyjedou nahoru. Tak levé povyjede kousek, tak jak to vždy bývalo, ale pravé zajede třeba úplně.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je to v poriadku, semenníky sú pohyblivé, reagujú na teplo, na chlad. Je to riadené ich termoregulačným centrom, aby to zabezpečilo optimálne podmienky pre vývoj a zrenie spermií!!!

Komentáře uživatelů ...

5. 12. 2010 15:18:29
Ak pri tom nemáte žiadne bolesti ozaj to problém nie je. Varlata sú stále v pohybe. Niekto ich má nižšie tak si pohyb nevšíma až tak a stále mu zostávajú v semenníku. Vy ich alebo len jeden máte uložené trochu vyššie preto si jeho pohyb viac všimnete. Samozrejme i pri vstavaní, zohínani a pod. Okrem toho sa pohybujú ešte bez vašeho vedomého pričinenia pre zabezpečenie nižšej teploty ako je teploty tela. A to ste určite tiež postrehol.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot