20392  6. 12. 2010 17:20:18

Růst penisu

Dobrý den, mám dotaz:
Je mi 14 let, jsem kluk a mám problém s penisem. Je jenom cca 10 CM dlouhý a strašně tenký, bojím se že jak čtu na různých poradnách, že neuspokojí ženu díky svému malému a tenkému penisu a orgasmus předstírají a bojím se že budu mít ten samý problém.
Když jsem se díval na kamarádův penis (jeho přítelkyně, a ex přítelkyně) tak ho má 2x širší a delší než já :( nedá se nějak zrychlit růst penisu? Napříkald nějakou zdravou stravou, nebo zhubnutím (jsem docela hodně při těle.)Díky za rady

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, nie a ešte raz NIE!. To by snáď chcel každý muž a rovnako ako muž si potrpí na veľkosti svojho údu, tak žena na veľkosti popria, ale o tom prežívanie a kvalitný sex skutočne nie je. Ani široký, ani veľký penis z vás automaticky dobrého milenca neurobí!!! Na to nezabúdajte!!! K tomu je nutné aj niečo iné. Na to prídete, keď aj mentálne a podľa mňa aj fyzicky dospejete. Teraz vám zatiaľ penis slúži len na močenie a možno na masturbáciu, na pohlavný styk máte ešte more času, takže to ešte nie je nutné riešiť. Preto ten čas využite a naučte sa čo to o svojom tele aj tele ženy a ako to vlastne je s tou sexualitou a pohlavným stykom. V dnešnej dobe máte mnoho možností ako tieto informácie získať.

Komentáře uživatelů ...

6. 12. 2010 19:17:51
Veľmi vás nepoteším, žiadne lieky ani cviky toto nevyriešia. Veľkosť je daná genetikou. Máte ešte len 14, do dospelosti a ukončenia celkového rastu vášho tela i záujmu chýba 6-8 rokov. Nie je to ešte konečná veľkosť. Určite lámať rekordy nebudete a budete sa musieť s tým zmieriť. Verte budete vedieť i takto vhodnú partnerku uspokojiť i mať potomstvo. Nie všetko je vo veľkosti!!!
7. 12. 2010 16:00:48
Ono to asi trochu souvisí - to, že jsi při těle i to, že pohlavní orgány rostou a vyvíjejí se pomaleji než u průměrných 14-letých chlapců. Neznamená to však, že zhubnutím bys dosáhl rapidního urychlení. Samozřejmě - v zájmu vlastního zdraví i vzhledu své postavy bys to zkusit měl. V tvém věku, kdy hodně rosteš, by se nemělo hladovět, spíš mít pestrou stravu, ale hlavně tělesnou aktivitu - pohyb, běh, jízda na kole atd. Je však možné, že máš sklon k usazování tuku ze stejného důvodu, z jakého roste málo penis: Varlata jsou dosud malá, neprodukují do ktevního oběhu dostatečné množství testosteronu. V tom případě musíš přijmout za svoji charakteristickou vlastnost, že jsi právě takový typ boubelatého kluka a nedělat si z toho trauma. Je velká naděje, že až i u tebe propukne puberta naplno, vyrosteš z té macatosti a ten tvůj "kamarád" také vyroste do délky i do šířky.
jozka15
7. 2. 2012 21:02:21
Dobrý den mohu se zeptat jaká je průměrná délka penisu u chlapců kolem 14-15 let?? Josef D. Díky

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot