2040  24. 4. 2009 16:40:50

Neovládatelná ejakulácia 2

Dobrý deň, to som znova ja 19. ročný chalan. Ďakujem za odpoveď, veľmi objasnila veľa vecí a presne ste to trafili s tým čo sa deje "mokré sny" a podobne. Ale ešte by som chcel vedieť, že či to prejde s pribúdajúcim vekom, alebo tak, alebo či to je zlé a treba ísť s tým k lekárovi, lebo nie je to príjemné niekedy v noci tie "mokré sny", ale aj inokedy. Lebo úprimne som si myslel, že to je vážna choroba a treba to liečiť. Inak ďakujem za túto stránku a za takúto pomoc, je to fakt super.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ďakujeme i my. Som veľmi rada, že som vám mohla pomôcť. S pribúdajúcim vekom sa tieto "mokré sny" budú strácať, len vám možno ostane ranná erekcia (stoporenie penisu). Sú to deje, ktoré ovplyvňujú hormóny, takže s ich klesajúcim množstvo sa to bude zmierňovať, až sa to úplne stratí. je to úplne normálne, prirodzené a má to každý jeden muž. Takže nebojte sa nie je to nič vážne, je to normálne, presne také aké to má byť.

Komentáře uživatelů ...

25. 4. 2009 14:28:55
Velmi pekne dakujem, uz sa citim fajne :) a este som chcel, ze ci s toho nemoze byt nejaka choroba?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie