21644  19. 1. 2011 14:10:40 - melissa28

První den ve školce

Dobrý den,
memu malemu budou v breznu 3roky. Dneska byl poprvi krat ve skolce. Kdyz jsem po neho prisla do skolky ucitelka mne s tim cekala jestli malej rozumi po cesky, že vubec nereaguje, vubec neposloucha to co mu rikaji. S malým doma mluvime jenom po cesky, tak nevim kde je problem. Mohli by ste mi poradit co s nim mam delat, nebo jestli je ti nejaka porucha?

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Je pravděpodobné, že si Váš malý na nové prostředí postupně zvyká. Možná můžete jeho hladké začlenění podpořit ještě tím, že s ním ve školce budete chvíli (půl hodinku) ráno zůstávat. Pohrajte si, připojte se k dalším dětem, prohoďte slovo společně s paní učitelkou.. Možná, že bude stačit jenom párkrát, než se Váš malý začne cítit ve školce víc uvolněně.

Komentáře uživatelů ...

19. 1. 2011 19:23:06
Prosím nestresujte. Čo pani učiteľka chce prvý deň????? !!!!!! Nerobte nič, budte trpezlivá a poradte to i učiteľke!!!! Verím, že vaša malá je vychovaná normálne. Skúste si spomenúť aké pocity ste prežívala prvý deň v škole v zamestnaní. A čo chcete od malej.
19. 1. 2011 22:15:26
dekuji.tak ja se skousim trosku uklidnit.fakt mi ta veta od ni padla trosku na srdce ja dneska celej den jenom o tom promyslim ,ze kde je chyba.jestli fakt nerozumi tomu co mu rikaji nebo ja nevim
23. 1. 2011 10:35:50
jiste. nektere ucitelky nejsou normalni, toto je jisty priklad toho, ze ucitelka neni ve svem oboru dobra. jen to s detmi neumi. urcite muzete parkrat ve skolce zustat, aby se mala nebala. bude to dobre.tento jev je normalni.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy