21865  26. 1. 2011 21:16:07 - kaka.8

Uzdička spomalí rast penisu?

Dobrý deň.
Mám pravdepodobne krátku uzdičku. Mám 14 rokov a dĺžka môjho "kamaráta" je pri erekcii asi 13 cm. Je možné, že krátka uzdička spomalí rast penisu? Hrám futbal a keď sa sprchujeme, majú moji kamoši väčších a sú rovesníci (nie všetci). A inak masturbujem už od 12 rokov. Čiže môže byť krátka uzdička tym problémom malého penisu alebo že pre masturbovanie od nízkeho veku?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie krátka uzdička na rast penisu nemá žiadny vplyv. Mimochodom dĺžka váho penisu je už v tomto veku úplne v norme. Každý človek je iný, máme rozdielne tvary ušú, rúk, noh a muži penisov, za to može naša genetika, teda to, čo sme dostali do vienka ešte pred narodením. Ani masturbácia nespomalí rast penisu!!! Vaše obavy sú zbytočné. jediný problém, ktorý by si vyžadovol riešenie je krátka uzdička, lebo to vám pri masturbácii alebo pri pohlavnom styku može sposobovať problémy.

Komentáře uživatelů ...

26. 1. 2011 22:10:21
Ani krátka uzdička ani skorá masturbácia nemá vplyv na veľkosť penisu. Ako ste prišiel na to, že máte krátku uzdičku? Len preto, že sa vám zdá vo vašom veku malý penis? Vaša veľkosť je normálna a primeraná veku. Stále ešte rastiete vy i váš kamarát. Veľkosť vášho kamaráta je daná dedične. S veľkosťou, ktorú dosiahnete v dospelosti sa budete musieť zmieriť. Nič tomu nenasvedčuje, že by ste mal byť nejaký chudáčik. Takže nehľadajte "chybu" kade tade.
27. 1. 2011 9:59:13
Masturbace ani krátká uzdička nemají vliv na růst penisu. Délka 13cm je na sex dostatečná a tobě je teprv 14 takže ještě poroste. Vám všem ve sprchách stojí, že můžeš vědět že kámoši ho mají větší? Pokud ne tak posuzovat velikost podle klidového stavu je nesmysl. Někdo má v klidu 7cm a když mu stojí tak 15cm, někdo má v klidu 12cm a když se mu postaví zvětší se mu jen o centimetr. A navíc penisy ostatních vidíš pod jiným úhlem, než svůj takže ti ostatní připadají větší. Zkus se někdy na svůj penis podívat do zrcadla a uvidíš že ti bude připadat větší než když se na něj díváš normálně.
27. 1. 2011 14:27:52
Jasne. Mne je to fuk akého mám. Ja len či náhodou. Krátku uzdičku mám podľa mna preto, lebo ked masturbujem tak pri erkecii nestiahnem dostatočne. Najprv som si myslel, že fimóza ale ona to nieje. Nebolí ma to. No len keď pretiahnem, taha mi uzdička trošku žaluď dole. Tak ja si to myslím. A ďakujem za odpoveď.
27. 1. 2011 19:05:34
Jestli myslíš, že máš krátkou uzdičku, tak s tím raději zajdi na urologii (dětské oddělení). Zatím ještě ale asi bys musel mít s sebou jednoho z rodičů. Nebo počkej rok, až ti bude 15, pak už tě mohou vyšetřovat bez doprovodu. Řešit krátkou uzdičku, je dost času, než budeš s nějakou dívkou mít sexuální hrátky.
28. 1. 2011 13:55:23
Ved jasne. Povem to mame a ona už niečo vymyslí. Je zdravotná sestra takže. Ale fakt ďakujem za odpoveď :).
29. 1. 2011 7:21:39
A ještě k té masturbaci: Určitě masturbace nemůže zavinit, že je uzdička krátká. Spíš by se dalo uvažovat, že pravidelnou činností se vytahá, povolí, ale nejspíš na to vůbec nemá vliv. A kdo ti nakukal, že 12 let je na masturbaci nízký věk? Právě v tom věku většina kluků začíná s pravidelným "honěním".
29. 1. 2011 21:42:52
Áno, ale je to už 2 roky a mám takých spolužiakov čo sa ešte "nikdy nespravili" na 100bomby. Poznám ich už dobre :). Eťe raz ďakujem za odpoveď.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot