21878  27. 1. 2011 12:04:22 - mark

Uložené smegma

Dobry den,
pod předkožkou se mi nahromadila vrstva smegatu, bile flicky smegma jdou umýt ale tato vrstva nejde. Kdyz jsem byl na prohlidce u lékařky tak to viděla ale nic na to néřikala. Chtela totiz vidět jestli mám volnou předkožku, kdyz nic neřikala tak sem tomu nevěnoval pozornost ale mam strach aby to nebylo vážné nebo tak něco. Mam strach je mi 16 prosím poradte mi.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ je to len biela pokožka, a nijak vám neprekáža, tak nie je nutné tomu venovať pozornosť. Pokiaľ si pravidlene nahromadený mázok/smegmu umývate, tak nič iné nie je nutné a potrebné.

Komentáře uživatelů ...

27. 1. 2011 19:39:02
vrstva smegatu - skúste to viac popísať a k niečomu prirovnať. Nie je mi celkom jasné prečo by to nešlo umyť. Ak tá vrstva sa podobá jemnému tvarohu máte pravdu. Doporučoval by som pár kúpeľov v harmančeku. ( Uvariť si harmančekový čaj, nechať vychladiť a do do vlažného ponoriť na 10-12 minút odkrytý žaluď. Na tretí deň skúsiť pomaly zmývať. )Ak pokožka žaluďu je hladká nie je to to čo si myslíte.
29. 1. 2011 20:24:21
Dekuji jo ale ja sem měl strach si tu předkožku stahovat,je to blbé ale ted se za to stydím.mam to tam nahromaděné ale mozna jak pišete zkusit to s tim heřmankem.mám to tak totiz nahromadené a mam strach protoze mam jit ted na preventivku k lekaři.Nemohla by to být třea rakovina penisu,kdyz je ulozena vrstva smegma ktere nejde umýt
20. 3. 2011 18:58:44
No ja mam podobny problem, ocenil by som ak by si napisal ci to zabralo

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot