21953  29. 1. 2011 18:21:48 - Stydlin18

Erekce ve sprchách

Zdravím mám takový problém:
Skoro vždy když se svléknu donaha mám erekci. A to i když jsem sám. Nikdo kolem není nemyslím na nic sexuálního a stejně se mi postaví. Při převlékání doma to problém není, ale když jsem ve veřejných sprchách tak by to problém být mohl. Když jsou sprchy odděleny kabinky je to v pohodě, ale většinou je tak 10 sprch ze zdi a všichni se sprchujou najednou a na sebe vidí, proto se sprchuju v plavkách, protože se bojím že by se mi postavil a lidi kolem by měli řeči, že jsem úchyl, gay (ani jedno nejsem). Problém je že všude píšou že sprchovat se je nutné bez plavek a někde to i protivný uklízečky kontrolujou.
Dotaz pro odborníka: Je normální taková erekce bez sexuálního podnětu?
Dotaz pro diskutující. Stalo se vám někdy že se vám ve sprchách postavil?
Jak byste reagovali kdyby někomu ve sprchách naproti vám stál, házeli byste divné pohledy nebo dokonce něco říkali?

Děkuji za odpovědi

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Vriešil ste to veľmni rozumne. Žiadny gay ani úchylák rozhodne nie ste. Ste len mladý muž, hormonálne nabudení a vaše telo si s vami robí čo chce. Vekom sa to zmení.

Komentáře uživatelů ...

30. 1. 2011 14:03:47
Ten sexuálny podnet tam bude, asi malý, ale bude len vy si ho neuvedomujete. V žiadnom prípade ale nie ste úchyl ani nič podobné. Môže vás mierne vzrušovať vlastná nahota a nahota iných. Ste mladý a stále veľmi vzrušivý. Bol by ste prekvapený čo všetko dokáže vzrušiť, ale nikto o tom nepíše lebo si nie je istý či nie je divný alebo by bol za divného považovaný. Je to pre vás trochu nepríjemné, pretože iní to dokážu zakryť, alebo sa viac ovládať. Takémuto problému vraj pomáha návšteva nudistikej pláže, pretože tam si uvedomíte, že si nikto nikoho nevšíma aký kto je a prípadná erekcia sa prehliada. A vy si uvedomíte, že nahote vlastne nič nie je. A v sprchách ak to na vás príde skúste sa na nikoho nedívať a myslieť na niečo veľmi odpudzujúce, strašné až hnusné. Nenechajte mozog v kľude a držte sa tej hnusnej myšlienky. Pomáha to verte. Časom, až budete trochu starší tá vzrušivosť poľaví. A reagovanie na reči a pohľady? Ak s nikým nechcem nič mať tak nereagujem, nekomunikujem, nedávam podnet ( ani očami )na žiadnu komunikáciu. Ak potrebujem rýchlo sa umyjem a odídem.
1. 2. 2011 14:14:54
Aj mne sa to stáva a videl som to aj u iných, netreba to nejak riešiť.Snažim sa otociť, aby to moc vidno nebolo.
4. 2. 2011 22:26:34
to je normalni to se mi stavalo take nekdy sem si musel jit vyhonit ptaka bilo to super ale potom sem chodil casteji mezi chlapi do sprch a dnes kdyz chci abi se mi postavil tak mam co delat nebvoj se niceho
6. 2. 2011 21:52:37
ano,je to mladým věkem, časem to přestane.Je to jako na povel, trenky dolů, penis nahoru, znám to.V pánských sprchách to vypadá hodně divně a pubescenti si rejpavou poznámku o orientaci určitě neodpustí, dospělí si toho nevšímají, nekomentují.A když si necháš na sobě plavky a jdeš do sprch a někdo tam je nahý, tak to se ti nepostaví,jen když si sám bez plavek ?
20. 2. 2011 8:25:26
Prečítajte si : http://magazin.atlas.sk/sex-a-flirt/erekcia-v-spolocnych-sprchach--normalka/730379.html

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie