22066  2. 2. 2011 12:55:00 - Alfik17

Červené bodky na penise

Ahojky,
je mi 17. byl sem dlouho nemocnej a bral sem 3druhy antibiotik. Dost malo sem se sprchoval kvuli vysokym teplotam. Zacal me svrbet penis presnej zalud, tak sem si ji skrabal. Pak to prešlo, vecer sem si všim nejaké bodky po žaludi, jak kdyby malinké flacky. Asi o 3 dni pozdeji mi po masturbaci (pri kterej me to dost svedilo) mi scervenel zalud a jak kdyby trosicka napuchnul. Nikde nic na celym penisu jenom scervenena zalud a par flaku po ni. Čím to je prosim? :/ a jak to lecit? :/

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Následkom ATB liečby, ste dostal mykotickú infekciu. Penis si 2x denne natierajte antimykotickou masťou, ktorú kúpite v akejkoľvek lekárni, aj bez lekárskeho predpisu. Liečba by mala trvať minimálne 7 až 14 dní.

Komentáře uživatelů ...

2. 2. 2011 16:58:15
Z popisu nejde přesně určit, o co šlo, mohlo jít o slabou alergii na některé antibiotikum, často je postižen právě žalud. Stejně tak mohlo jít jen o podráždění sekretem předkožky, když nebyla tak častá hygiena žaludu. Určité zčervenání nebo otok žaludu po masturbaci je taky běžnou záležitostí. Doporučil bych víckrát za den žalud omývat čistou vodou, možná nechat i předkožku staženou dozadu a žalud trvale odkrytý. S masturbací pár dní počkejte, myslím, že věc přejde sama.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot