22701  24. 2. 2011 17:02:22 - K123

Strach z otěhotnění

Dobrý den, milí poradci,
přejdu rovnou k problému. 31.1. jsem měla poslední menzes. Ve dnech 10.-12.2. jsem měla s přítelem chráněný sex takovým způsobem, že do mě vnikal a až když došlo k erekci, nasadil si ochranu (takto každý den). Myslím, že to byla zrovna doba ovulace, jelikož mám pravidelný cyklus +/- 28-30 dní. Moc se bojím, že jsem otěhotněla z "kapiček lásky". Menstruaci mám dostat 27.2., žádné zvláštní příznaky nemám, nemám zvýšenou chuť k jídlu ani bolestivá prsa, výtok zapáchá trošku železitě. Pouze mám jakoby nafouknutou pravou část v okolí pupíku. Už asi týden. Je taková nateklá. Co to může znamenat? Bývalá přítelkyně mého přítele prý trpěla záněty močového měchýře, ale nevím, zda to s tím může mít souvislost.
Hledala jsem odpověď na svou otázku již v předešlých dotazech, ale na nic konkrétního jsem nenarazila. Budu ráda, když mi mou otázku zodpovíte. Děkuji mockrát. S pozdravem K.

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Je-li Váš přítel přenašečem některé z bakterií, pak je docela pravděpodobné že jste se od něj nakazila. Infekce se může projevit i jako zánět močových cest. Ten nemusíte ani zaznamenat, většinou však mívá příznaky jako: pálení, řezání při močení, bolest v bedrech, teplota. Z takzvané "kapičky lásky" tu jistá šance na otěhotnění je (v období plodných dnů je o něco vyšší).

Komentáře uživatelů ...

26. 2. 2011 19:49:59
Děkuji mockrát za Vaši odpověď. Dnešním dnem jsem měsíčky dostala, takže jsem si docela oddychla, ale přesto raději zajdu za svým doktorem, zda je vše v pořádku. Ještě jednou děkuji :)