2279  11. 5. 2009 7:10:15

Ejakulácia počas spánku v noci

Mám problém počas spánku v noci sa my stane, že nechtiac ejakulujem. Čo mám s tým robiť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
S tým sa robiť nedá nič. Je to prirodzený stav a príznak dospievania. Nachádzate sa v období, kedy vo vašom tele prebieha hormonálny boom a vaše telo bez ohľadu na vaše vedomie vyvolá erekciu a ejakuláciu zároveň. Zvykne sa to označovať aj ako tzv. "mokré sny, či noci". Proste to je telo, tak to má byť je to prirodzené a má to každý zdravý muž v čase dospievania. Časom, keď bude hormónov menej a budete mať pravidelný pohlavný život, tak sa to zmení, prestane to samo. Možno ráno sa vám bude stávať, že budete mať penis stoporený, ale ejakulácia vymizne.

Komentáře uživatelů ...

11. 5. 2009 19:47:32
Nič. Bud rád, aspoň vieš že si zdravý. Až budeš starší ustupi sama. Pravidelný sexuálny život ti nočné problémy určite zmierni alebo odstráni úplne.
11. 5. 2009 20:15:33
A nedá sa to neako už teraz odstrániť (mám na mysli neaké čaje atď.) lebo je to dosť nepríjemné keď sa ráno zobudím mokrý.
14. 5. 2009 20:49:29
Si pravdepodobne velmi mladý, tvoje telo produkuje velké množstvo pohlavného hormónu si velmi vrušivý.To všetko je u mladých normálne. Nechcem ta nabadať ale čiastočne si môžeš pomôcť pravidelnou , častejšou masturbáciou. trochu sa uvolníš už v priebehu dňa a nočné " mokré sny" budú menej časté. Neskor ked budeš mať pravidelný sexualny život k polúcii bude dochádzať zriedkavo alebo už vôbec nie. Zostane ti len nočná a ranná erekcia. To bude opäť len znak tvojho zdravia. Má to každý, je to ozaj normál. To nič že si mokrý, daj si denne vyprať spodné pradlo, alebo v čom spíš, alebo si ho per i sám. Spodné pradlo preto lebo je menšie a ked ho budeš často prať tak je to jednoduchšie ako pyžamové nohavice. A radšej nespi nahý, budeš prať celú plachtu. Ak ešte niečo chceš vedieť napiš.
18. 7. 2009 17:22:40
ja som mal tiež takzvané mokre sny asi 4krát dokopy a potom som si ho prvi krat vihonil a už nikdy som nemal mokre sny viskušaj to.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie