23661  28. 3. 2011 10:41:27 - lubsvo

Erekce a ejakulace

Dobrý den,
poprosil bych Vás o pomoc či radu. Je mi 28 let, sexuálně žiji od svých 16 let. Od těchto let, pokud jsem neměl pohl. styk se ženou, tak jsem masturboval 2-4 krát do týdne. Samozřejmě s věkem se četnost snižovala. Do této doby jsem měl 3 dlouhodobé partnerky, s kterými jsem pohlavně žil. Nyní přes rok žiji s přítelkyní. A teď k problému, hrozně rychle se vzruším, stačí mi i slabý podnět a dostavuje se rychlá a silná erekce. Stačí mi obejmutí od přítelkyně ve spodním prádle a ihned se dostavuje erekce. Pokud dojde k pohlavnímu styku, můj orgasmus přichází do minuty od zasunutí penisu do pochvy. Takže 2 věci: dá se něco udělat s erekcí, aby mi nestačil jenom slabý podnět? A za druhé: dá se nějak oddálit ejakulace? Zkoušel jsem i před sexem masturbovat, ale nepomohlo to. Zkoušel jsem i při masturbaci přestat pře ejakulací, ale taktéž to nepomáhá. Děkuji za radu. Luboš

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý Luboš, erekcia je v poriadku, v tom žiadny problém nie je a nemusíte byť z toho nešťastný, ale s tou ejakuláciou je to problém. Ako iste viete aj sám, trpíte tzv. predčasnou ejakuláciou. Pokiaľ bežné rady nezaberajú, tak na rad prichádza odborná pomoc urológa/sexuológa! Je potrebné kompletné vyšetrenie a obvykle v tomto pomáha aj sex. psychológ, pretože ak sa vyšetrením nenájde nejaká fyzické príčina, tak problém je obvykle vo vašej "hlave", preto ten psychológ.

Komentáře uživatelů ...

28. 3. 2011 16:24:24
K prvému - budte rád a užívajte si to čo najviac, nie je to hanba. Zbytočne sa tomu nebránte. Vaša partnerka môže a je určite rada, že vás tak vzrušuje. Nepoteším vás s pribudajúcim vekom táto vlastnosť ubúda raz vám bude chýbať!!! Druhá - ako to bolo s vami u predchádzajúcich partneriek. Ak to bolo lepšie, musela u vás nastať určitá zmena, ktorá vás ovplyvňuje. Jej odhalením si nájdete riešenie. Ak to bolo podobné i predtým, takže je to dlhodobo odporúčam návštevu urológa. Dnes sú na to už lieky. Necháte sa vyšetriť a podľa stavu vám budú predpísané. Dnes sa to už bežne lieči.
29. 3. 2011 7:22:02
Řekl bych, že to bylo stejné. Vždy se ejakulace dostavila do minuty, pak ale pokračuji dál jako by se nic nedělo, ani žádná ochablost či jiná zrada se nedostavuje. A na návštěvu k urologovi nebo sexuologovi? Urologie je téměř všude, se sexuologem to je mnohem horší.
29. 3. 2011 19:37:10
Ak správne rozumiem po ejakulácií ( i keď do minúty ) vám zostáva ešte nejakú dobu stoporený penis? Veď v tom prípade môžete priviesť k orgazmu i partnerku a uspokojení budete obaja. V takom prípade vlastne vaša vzrušenosť je výhodou. Zatiaľ ak je to tak by som to neriešil. Ale ak máte pocit, že to nie je ono kľudne sa nechajte vyšetriť u urológa.
30. 3. 2011 6:49:54
Ne nějakou dobu, prostě po ejakulaci mi zůstává penis stát a já můžu normálně pokračovat. Až se oba s přítelkyní shodnem, že stačí a skončíme se stykem, tak pak se teprve dostavuje ochablost. Takže myslíte, že na předčasnou ejakulaci stačí navštívit urologa?
4. 4. 2011 18:49:52
Děkuji za odpověď. Urologa vyhledám, ale sex. psychologa vyhledám kde? Není to častý obor...
Kacenka [Porodní asistentka]
5. 4. 2011 8:31:25
V tom vám poradí urológ/sexuológ, obvykle títo dvaja lekári úzko spolupracujú. Alebo aj bežný psychológ vám pomôže.
6. 4. 2011 6:58:13
Děkuji.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie