23673  28. 3. 2011 17:20:48 - Doro

Přítelův orgasmus

Dobrý den,
mám dotaz ohledně vyvrcholení mého přítele. Když ho uspokojuji orálně nebo rukou, trvá to celkem dost dlouho (někdy i kolem půl hodiny), zatímco při pohlavním styku se udělá tak do 2 minut, což nám oběma nevyhovuje a za za ten rok, co spolu sexuálně žijeme, se z toho stal celkem problém. Nemůže mít nějaký urologický problém? Je mu 20let. Děkuji za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, nie je to urologický problém. V podstate to nie je žiadny problém, samozrejme z vášho pohľadu to problém je, keďže chcete aby styk trval dlhšie. Váš partner sa musí naučiť ovládať svoje vyvrcholenie. V čase, keď sa už blíži, tak prestaňte sa milovať a pokračujte až po chvíľky. Sám si to môže nacvičiť pri masturbácii, je to technika "Štart a Stop". Pomáha aj masturbácia pred stykom alebo používanie kondómu so znecitlivejúcim gélom.

Komentáře uživatelů ...

28. 3. 2011 17:39:05
Treba len skusat skusat skusat, rozne polohy, rozne myslienky, praktiky a podobne, ked pri oralnom sexe vydrzi dlho tak vyzera ze je v poriadku, sam by mal zistit co mu pomoze aby vydrzal dlhsie, napriklad mat vytiahnutu predkozku pomaha, pretoze zalud sa tym padom sucha o spodne pradlo a nie je taky citlivy, alebo poloha ked zena je na chlapovi pri tom vecsinou chlap dlhsie vydrzi, potom myslienky, mysliet na nieco uplne ine co nema so sexom nic spolocne, a pod.
30. 3. 2011 21:51:20
takový problém má snad nadpolovina chlapů.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie