24282  22. 4. 2011 1:35:49 - ARNE

Ejakulace, styk 5x a ž 7x do týdne

Dobrý den,
je mi 23 let, mám, myslím, penis normální velikosti (cca 17 cm). Chtěl bych se zeptat, s kamarádkou sexuálně žijeme asi půl roku se stykem 5x - 7x týdně, vždycky vidím, jak muž stříká velmi do dálky, moje sperma většinou pouze vytéká a nestříká, ani když mě to ona dělá rukou. Mám ho myslím poměrně dost (asi 5 - 7 ml) - měřili jsme to, ale vyčítá mě, že jí snad nebudu schopen udělat dítě. Přitom mě vždy šíleně vzrušuje a oba dosahujeme orgasmu skoro pravidelně spolu. Děkuji za radu.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ani množstvo ejakulátu ani to či pri ejakulácii striekate alebo semeno z penisu vytečie, neurčuje plodnosť muža. Dôležité sú spermie, ich životnosť, množstvo a pohyblivosť. To vy sami doma nezistíte. Ak to chcete vedieť môžete si dať urobiť spermiogram. Ten vám povie o tom, ako na tom s plodnosťou ste! Partnerka by si mala naštudovať niečo ohľadom toho ako sa posudzuje plodnosť u muža.

Komentáře uživatelů ...

22. 4. 2011 3:30:47
Je to preto, lebo mate casto pohlavny styk, kebyze si si oddychol niekolko dni by si videl ze aj tvoj penis dokaze striekat, a toho ze ju neoplodnis sa bat nemusis, na to netreba vystrek staci ked z teba vytecie semeno partnerke do posvy, vystrek s tym nema vobec nic spolocne.
22. 4. 2011 5:28:51
Nie každý ejakuluje výstrekom. V priebehu života sa to mení. Má na to vplyv aj to ako často ejakulujete, veľkosť vzrušenia a vek. O oplodnenie sa báť nemusíte. I takto partneku bez problému (ak je váš ejakulát zdravý a ona tiež) oplodníte. I množstvo je ok.
23. 4. 2011 6:49:17
Plodnost nezávisí na síle výstřiku ale na hustotě spermií v ejakulátu a na jejich pohyblivost. Jestli se vaše partnerka zhlédla ve výkonech pornoherců, tak ji poučte, že ty děsné gejzíry jsou filmový trik. A jestli se vám daří mít orgasmus zároveň, tak to si gratulujte.
Barusss
24. 4. 2011 21:14:10
příteli taky sperma "nestříká do dálky" jako v nějakým péčku... jen tak jak popisuješ ty.. je to nromální... kamarádka je blbá když ti vyčítá že jí nebudeš moct udělat díte...;)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie