24790  12. 5. 2011 8:37:36 - mIcHkOl

Syfilis, nebo se mýlím?

Dobrý den,
na internetu jsem četla, že prý syfilis se vyznačuje červenými pupínky, které nemusí bolet, může být doprovázena chřipkovými příznaky,jako je teplota, únava, bolestí hlavy atd., nebo dále i vyrážkou. Po přibližně 3 týdnech (rozmezí je od 9 do 90 dnů)se objeví tvrdý nebolestivý vřed, otok stydkých pysků, aj.
Je to už 3 měsíce a 2 dny,co jsem neměla naposledy pohlavní styk. Vyrážku nemám. Zato bolesti hlavy jsem měla. Nevím, co si mám představit pod pojmem nebolestivý vřed. Včera se zjistila,že mám levý stydký pysk nateklý a je na něm rána,která vypadá jako když jsem se možná řízla. Je možné, aby jsem se mýlila a nebyl to syfilis? Že jsem se třeba jenom řízla při holení?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V takomtor prípade najlepšie pre seba urobíte, ak vyhľadáte lekára a necháte sa vyšetriť a porpípade si necháte urobiť aj testy na syfilis. Istotu máme až po vyšetreniach, inak sa len možeme domnievať.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie